Ben çok yapıyorum bunu. Benim yerimde olmak isteyen çok insan var. Keşke hafızamı silsem de tekrar izlesem dedikleri dizilere başlamadım bile 😂😂😂

Snow'u tanıyorum çünkü onun kadar kıvırcıgım diye saçlarımı benzetiyorlar 😂
Ben çok yapıyorum bunu. Benim yerimde olmak isteyen çok insan var. Keşke hafızamı silsem de tekrar izlesem dedikleri dizilere başlamadım bile 😂😂😂

Snow'u tanıyorum çünkü onun kadar kıvırcıgım diye saçlarımı benzetiyorlar 😂
Hayatta hiç o kadar bencil bir insan olmadım ve bencil insanlardan her zaman nefret ettim hayatta yapılan bir şey bir kişiye yapılmaz film dizi kıyafet ne olursa olsun bunu bir başkası giydi diye bir başkası izledi diye bir başkası sahip oldu diye yok yani o oyuncular benim için oynamıyor ki kendi parası için oynuyor ya da başkası için oynamıyor böyle saçma düşüncelerim hiçbir zaman olmadı.
Sen bunu bencilliğe nasıl başladın 😀
Ne bileyim her şey anlık gelişti arkadaşımla şaka yaparken hamile kaldım gibi 😂
Bence kuzenin yazdı. Çaktırmayalım 😂
Kuzenim yanımda yok ki zaten çoğunu sevmem 😂
Oluyor öyle şeyler sadece dizi film değil çok trend olsn şeyler gözümde anlamsızlaşıyor
Teşekkür ederim🍁
Rica ederim 🥳
Cevap
6Cevap
Hayır öyle takıntılarım yok benim. ben seviyorsam izlerim sadece.
Gözümde çok değişik bir kız canlandı ahahha snowun kız hali de ne bileyim:) evet birkaç dizi var öyle lost the walking dead falan var baya
Snow zaten bebek yüzlü. Kız güzelliği var adamda 😂
Bebek kız görmesek inancaz:)
Erkege göre dedik halla halla 😂
Vallahi ben bilmem benim zihnimde seni görünce rengarek düz kisa saçlı biri canlanıyordu:) snow herseyi bozdu 🤣
Saçlarımın kıvırcıklıgını benzetiyorlar beni değil 😂
Benzetecek başka bir kıvırcık bulamamışlar mı :) takılıyorum. 😀
Dizinin fanatikleri benzetiyordu yawww 😀
Anladım:)
Ben kendi burnumun dikine yaşadığım için kimsenin fikirlerine bakmam. 😂
Hatta bunun kaba bir tabiri var ama söyleyemem ama link birakirim. 😂
Herkes beni bağlamaz...
öyle bi huyum yok :)
Yapmam
Hayır umrumda değil
takmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?