Böyle canınızın hiçbir şey yapmak istemediği sadece dizi izlediğiniz dönemler oluyor mu, o dönemlerde hangi diziyi izliyorsunuz?

Mesela bana 2 sene önce inanılmaz kötü 1 hafta geçirince olmuştu. O hafta iş yerinde müdür yüzünden 25 kişiyi arayıp kötü haber (başka bir zaman bu konuyu anlatırım uzun çünkü) vermem gerekti, o sırada sevgilimle de bağırışmalı çağrışmalı bi ayrılık yaşadım, birde okulda sınava geç kalıp 2 vize kaçırınca nefes alamıyor gibi hissettim gittim işden istifa edip, telefonu sessize aldım, 1 kasa kiraz, 5 kilo elma, 2 kg da muz falan aldım gidip evde salonda koltuğa uzandım 1 hafta full dizi izledim, meyve yedim 😂😂 sonra kendimi toparlayıp tekrardan başladım. Yeni işe girdim, finallere hayvan gibi çalışmaya başladım, kalktım kız arkadaşımın yanına gittim konuyu bitirdim.. 15 günde şöyle bir şey olmuştu size de oldu mu hiç aklıma geldi merak ettim?
Böyle canınızın hiçbir şey yapmak istemediği sadece dizi izlediğiniz dönemler oluyor mu, o dönemlerde hangi diziyi izliyorsunuz?