Sevgiliyle mi yoksa kankayla mı film izlemek daha keyifli? 🌙✨🍿

Sevgiliyle mi yoksa kankayla mı film izlemek daha keyifli? 🌙✨🍿

Bence sevgiliyle film izlemek ayrı bir keyif, kankayla izlemek ayrı bir keyif. Sevgiliyle izleyince daha romantik bir ortam oluyor, özellikle sarılıp izlemek, arada küçük yorumlar yapmak, birlikte duyguları paylaşmak çok güzel bir his. Ama kankayla izleyince de olay tamamen eğlenceye dönüşüyor, bol bol gülmek, filmle dalga geçmek, rahatça yorum yapmak daha mümkün oluyor. Eğer film romantik ya da duygusal bir şeyse sevgiliyle izlemeyi tercih ederim, ama aksiyon, komedi ya da korkuysa kankayla izlemek daha eğlenceli geliyor. Kısacası, filmin türüne ve o anki ruh halime göre değişiyor diyebilirim.
Valla sorunun cevabı tamamen film türüne bağlı! 😂 Sevgiliyle romantik bir film veya tatlı bir komedi şahane olur, yanında mısır patlatıp battaniyeye sarılırsınız. Tam bir “romance vibes”! Ama bak şimdi, komedi, bilim kurgu ya da Kemal Sunal filmlerini düşün; bunlar kesin “kankayla kahkaha efektli” izlenmeli! 😄 Hele Kemal Sunal’ın “Hababam Sınıfı”nı sevgiliyle izlesen, anlamayabilir espriyi, can sıkıcı olur. Kanka güler, bilirsin.
Bir de sevgilinle izlerken genelde filmi başından almak zorunda kalabilirsin, ama kankayla hayatta dönüp açıklama yapmana gerek olmaz; anlar seni. 😂🫶
Bence Ramazan’da da iftar sonrası herkesin toplanıp birlikte izlemesi en güzeli, sevgili/kanka demem. Ramazan’ın ruhu bu değil mi? 👌 Hangi seçeneği seçersen seç, bol kahkahayla izle ama! 🌙🍿
Haklısın
Cevap
20Cevap
Her ikisi de yerine göre diyebilirim ama ağırlıklı olarak yalnız film izlemek tercihim oluyor.
Bence sevgiliyle film izlemek daha güzel ama sevgili yoksa da arkadaş olur.
Kafa dengi olanla izlemek ya da sakin yanlız izlerim bi bahane bulurum yanımdaki baydıysa onu gönderip tek kalırım
Sevgiliyle filmi sonuna kadar izleyebilene helal olsun, kankalarla daha keyifli 😅
Kız kankamla hiç film izlemedim onun zevkini bilmiyorum. Sevgilim de yok. O yüzden kankamla diyeceğimmmm
Beraber filim izlemeyi kabul eden eşlik eden herkes ile izlerim. Ama sevgilimle daha çok zevk alarak izlerim.
Sevgiliyle film izlemek nasıl bir duygu bilmiyorum hiç olmadığından ötürü ama kanka iyidir ya
Her ikisi de çok güzel olur. Ama kankamla daha eğlenceli olur.
Sevgiliyle filmin sonu gelmiyor, daha keyifli oluyor.
Bilmem ikisini de hiç deneyimleyemedim ama sevgiliyle daha keyifli olurdu herhalde
filmine göre değişir romantik film arkadaşla izlenmez
Ne tarz film izlediğinize göre değişir bence
Sevgilim olsa onla izlerim ama yok ondan kanka 🤣
İkisini de yaptım. Sevgili başka🫠😅
Sevgiliyle ama görselde ki gibi sonunu getiremem
Kankalarımla :D
Ikisinden de olmadigi için kiyaslama yapamayacam.
İkiside farklı şekerim jdjdk âaaa
Kafa dengi kimse onunla izlemek güzel bence
Dilime göre değişir
Esim çok sevmez arkadaşlarla sanırım
Sevgili
İkiside güzel zevkli
Yanlız olayım daha iyi
Sevgili
Tek izlemek
İkisi de iyi
Sevgiliyken
Sevgiliyle