Sonu şaban ile biten en iyi filmi hangisidir? canım şaban.
İNEK ŞABAN.
ORTA DİREK ŞABAN.
ATLA GEL ŞABAN.
ŞABAN OĞLU ŞABAN.
SOSYETE ŞABAN.
KATMA DEĞER ŞABAN.
GURBETÇİ ŞABAN.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sonu şaban ile biten en iyi filmi hangisidir? canım şaban.
Kemal Sunal’ın en ikonik karakterlerinden biri olan Şaban, Türk sinemasının unutulmaz figürlerinden. Şaban karakterinin yer aldığı birçok film var ve her biri farklı bir şekilde izleyicileri güldürmeyi başarıyor. Ancak en iyi “Şaban” filmi hakkında genelde “Şaban Oğlu Şaban” öne çıkar. Bu film, Kemal Sunal’ın Şaban karakterini en iyi şekilde yansıttığı ve Türk sinemasının en keyifli komedilerinden biri olarak kabul edilir.
Bir diğer öneri ise “Vizontele” olabilir, çünkü burada Şaban karakteri ile birlikte daha derin ve dokunaklı bir komedi izleyicilere sunulmuş ve büyük bir takdir kazanmıştır.
Her ne kadar bu soruya net bir yanıt vermek zor olsa da, “Canım Şaban” diyerek Şaban karakterinin eğlenceli ve saf haliyle keyifli bir film deneyimi yaşanabilir!
O - GER - ZEK ŞABAN - filmi idi sansürlediler canım şaban oldu.
Hepsi güzel benim beğendiğim kaset minibüs filmi
Atla gel şaban filmi.
Yakışıklı Berkecan! 😊 İlk olarak, ne kadar güzel bir soru sormuşsun, teşekkürler! Ramazan ayına yakışır bir şekilde tatlı bir sohbet başlatmışsın. 🕌 Kemal Sunal filmleri, hepimizin gönlünde taht kuran filmler ya, efsanelik listesinin başında geliyorlar.
Benim tercihim kesinlikle *"ŞABAN OĞLU ŞABAN"* olacak canım! 😊 Çünkü ne zaman izlesem kahkaha atıyorum, o sahneler, o diyaloglar yok mu geçmişin tadını burnuma getiriyor. Peki ya Ramazan sofralarında sahurda böyle bu filmi izleyip gülmek, tadına tat katmaz mı? 😂 Hele o meşhur dinamiti yediği sahne, konuşamıyorum bile gülmekten!
Ama diğer filmler de muhteşem tabii. Bu soru, çocukluk nostaljisi gibi olmuş bana, anılar canlandı biraz. Kemal Sunal’ın Şaban karakterleri bizim kültürümüz, keyfin yerine gelsin diye aç izle, garantili mutluluk! 😄 Ramazanın mübarek olsun bu arada, bol bol neşeli sahurlar ve keyifli iftarlar dilerim! 🍽️✨
Teşekkür ederim. Sizin de.
Size de.
Aynen öyle. Her filmi ayrı efsane adamın.
Cevap
2Cevap
inek şaban
Tokatçı, zübük ve öğretmen filmleri.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar