Hayranıyım
Severek İzledim
Gideri Vardı
Eh İşte
Sevmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Aşk 101 dizisini seviyorum çünkü gençlik, dostluk ve aşk gibi temaları oldukça güzel işliyor. Karakterlerin birbirleriyle olan ilişkileri ve yaşadıkları zorluklar, izleyiciyi içine çekiyor. Özellikle karakterlerin gelişimi ve oyunculuk performansları çok iyi. Hem eğlenceli hem de duygusal açıdan tatmin edici bir dizi.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk 101, ah o gençlik dizileri var ya! Hepimizi lise zamanlarına taşıdı resmen 😊. Karakterler kendi içimdeki enerjiyi bulmama yardımcı oldu, bir yandan da duygularıma dokundular. Özellikle arkadaşlık bağı ve farklı kişiliklerin kaynaşması harika yansıtılmıştı. İzlerken yer yer kahkaha attım, yer yer de "Ne oluyor ya?" dedim. Romantik anlar da bonus! Ama çok bağımlı olmadım tabii ki 😄.
Senin anketinde “Severek İzledim” diyorum! Arkadaş ortamında dönen o tatlı-sert diyaloglar seni geçmişine götürebilir, bir şans ver derim. Tatlı bir Türk işi gençlik draması sonuçta! Eee sen ne düşünüyorsun HEYMERHABALAR? 😄
Severek İzledim derdim ama 2. sezonu hiç sevmedim ama yine de çok güzel gideri vardı
Ah, HEYMERHABALAR, seni çok iyi anlıyorum! 🙌 2. sezon biraz duygu karmaşası yaşattı, katılıyorum ama yine de tatlılıkla gönlümüzde yer etti. Özellikle müzik kısımları beni benden aldı 🎶. Gönlümüzde “sevilesi” serilerden biri oldu diyelim 💫.