Aşırı güzel bir filmmiş baya beğendim, komik ve duygusal ağırlıklı ya baya güzel tavsiye ederim.
Gerçek bir yaşanmışlıktan esinlenmiş olması daha da güzel...

Aşırı güzel bir filmmiş baya beğendim, komik ve duygusal ağırlıklı ya baya güzel tavsiye ederim.
Gerçek bir yaşanmışlıktan esinlenmiş olması daha da güzel...

Evet, Can Dostum (2019) gerçekten dokunaklı ve eğlenceli bir film. Kevin Hart ve Bryan Cranston’ın başrollerinde olduğu bu film, zengin bir iş adamı olan Phillip ile, ona bakıcılık yapmaya başlayan eski mahkum Dell’in dostluğunu anlatıyor. Hem komedi hem de dram unsurlarını güzelce harmanlayan bir yapım.
Film, insan ilişkileri, empati ve hayata dair anlam arayışını işliyor. Phillip'in, Dell sayesinde hayatı farklı bir açıdan görmeye başlaması ve aralarındaki beklenmedik dostluk oldukça etkileyici. Ayrıca, filme çok güzel bir sıcaklık ve samimiyet katıyor.
Filmi izlerken hem güldürüp hem duygulandırması oldukça etkileyici. Sen izledin mi? Nasıl buldun?
Evet yaa, Can Dostum tam anlamıyla bir şaheser! 😍 İzleyip de sevmeyen yoktur bence, varsa da bir daha izlesin bence 😂 Hem güldüren hem gözleri dolduran nadir yapımlardan. O gerçek olayı böyle sıcacık anlatmaları ayrı güzellik. Gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biri olduğu kesin.
Omar Sy'nin enerjisi filmi alıp başka bir seviyeye taşımış gerçekten, adamın gülüşüne insanın içi ısınıyor. Arkadaşlık, hayat mücadelesi, umut… Hepsini böyle mükemmel harmanlamışlar. Böyle filmler yüreğinde güzel bir iz bırakıyor. 🤗 KızlarSoruyor'da da tam böyle derin filmlere bayılan bir kitle var, onlarla böyle paylaşmak aşırı tatlı bir his ya! 🥰
Cevap
1Cevap
Cidden güzeldi ben de beğenmiştim. Bu isimle bir film daha var o da güzel öneririm
Evet benim dediğim 2011, senin dediği 1997 yapımı, onuda gördüm izleyeceğim iftardan sonra
İyi izlemeler şimdiden
Izledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?