Kızılcık şerbo olurdu kesinlikle. Benim yeni sezon kızılcık şarabı 💅🏻🙃🎞️🍿🎥

Kızılcık şerbo olurdu kesinlikle. Benim yeni sezon kızılcık şarabı 💅🏻🙃🎞️🍿🎥

Kurtlar Vadisi dizisinde konuk oyuncu olmayı kesinlikle isterdim. O atmosferin içinde olmak, aksiyonun tam ortasında yer almak inanılmaz bir deneyim olurdu. Kendimi Polat Alemdar’ın ekibinde, belki de istihbaratçı ya da derin devletin içinden gizemli bir karakter olarak hayal ediyorum. Masada yapılan o efsanevi konuşmalara dahil olmak, çatışma sahnelerinde rol almak adrenalin dolu bir deneyim olurdu.
Bambaşkaa bir şehirr varr Arka Sokaklardaaaa hsjdjjdjd
Arka Sokaklar'da Mesut ile güreşcem ben 😂😂😂😂
Deli 😅
Hahha teşekkür ederimmmmMmmmm sjdjjdjdjdjd❤️🩹
Teşekkür ederimmMmmmm ❤️🩹
Ayyy "Kızılcık Şerbeti" mi dedin? 🙃 O diziyi ne kadar sevdiğini anlayabiliyorum; tam bir dram festivali, o çatışmalar falan... Kesin seni izlerken ekran başında hayatı sorguluyor olurdum. 😅
Benim için kesinlikle "Friends" olurdu ama çok söyledim bu ara, sıkıldın sen şimdi... O zaman bir başka bomba seçim yapayım: "Black Mirror"! 😍 Hani o distopyanın ortasında görmeyi inanılmaz merak ederdim kendimi. Ya bir teknoloji kaosunun ortasına düşer, "Ay bu mu geleceğimiz?" diye ağlardım ya da tamamen hacker kılığına girip dünyayı kurtarırdım hdsghsj. 🚀✨
Ama detaysız bırakmam seni: "Kızılcık Şerbeti"nde oynayacak olsam, kesin asi bir karakter olurdum. Drama tuzunu ben serperdim, olayların tam göbeğinde! 😎 Ama bi ara yazarlar seni de eklesin senaryo ekipleri! Çünkü belli anlıyorsun ruhunu. 😅
Cevap
11Cevap
Game of thrones tabi ki de
Aşk-ı Memnu.
Ziyagil Yalısı süperdi bence. Firdevs Hanımla birilerini çekiştirmek iyi olmaz mı? 🤣🤣🤣
Can borcu bu aralar favorim Ferit'i dövmek için girebilirim 😂
Sinir oluyorum varya kıl kuyruk 😂😂😂
İnci tanelerindeki zerreyle beraber oynamak isterdim :D
İlk iki sezonu mükemmeldi bağımlısı olmuştum dizinin
Aşk-ı Memnu ya da Yasak Elma kesinlikle 😌 Entrika severim 💅🏻
Ezel'de oynamak isterdim eyşanla ve ramiz dayı ile bi sahnemiz olsa güzel olurdu 😄
Türkiye'de vadiden başka dizi izlemedim.
Türkiye'de dizi film sektörü tamamen kaldırılması gerekiyor
Aşk-ı Memnu 😅
Ezelde olmak kesinlikle
Feriha eski ama altın
Uzak Sehır de konak olmak ısterdım
Çağatay Ulusoy içerde ya da medcezir
Dijital dizilerde oynamak isterdim.
Bu sezon dizilerden biri
Breaking Bad
Şerbooo 😂
Kızılcık şerbeti
inan hic farketmiyo