Ben dizi olarak aklımda bi şey yok şu an ama bi gençlik dizisinde bunlarla rol almak isterdim. Dizi konusu romantik komedi, lise ya da yeni üniversite öğrencileri olabilirdi
Bir dizide oynayacak olsanız hangi dizi olurdu? Partneriniz kim olsun isterdiniz ve neden?
Melül olmak isterdim konuşma yok mimik yok hiç bir şey yok ama genelde çoğu sahnede de var. O yüzden Melül karakterini seviyorum. Partneri annesini saymazsak çiçekçi kadını yok 😂
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Lise de Seks dizi adi ( netlifx dizisi) ve paylastiklarin başrol bir de ben tabi... ha bide klasik seytan orspu sarisin vurucu kiz da var ama asil kız benim. Bunlarin hepsi bana asik pesimden kosuyor deniz can ile tuvalet kabininde seksss uapiyoruzzz ve ilk defa patlıyorumm hemde tuvallettteeee sonra 1. Fotoda ki ni 31 cekerken yakaliyorum spor salonunda ama olmuykr seyi kalkmiyor ve o da gordugumu gorup afalliyor kimseye deme diyor amaaaaa sarısın cadi kiz da olanlari goruyor ve aldigi kamera kaydi ile okula yayiyor tabi cocuk benden biliyor bunu vee her buldugunds beni sıkiştirip penisink bastirip gerekirse dildo takar seni skkerimm bedelini ödeyeceksin bebegim diyip gogusumu sıkıp gidiyor psikppatt bu sekilde olay örgusu basliyorree
Terbiyesizlik senin yaptigin Şu an , tanimadigin sirf yakisikli diye buraya erkekleri paylasiyorsun sonra bize terbiyesiz diyorsun siz kizlar harbi kafayi yemissiniz..
Size bunları dediğim için özür dilerim fake hesabımdan yazıyorum engellediğiniz için.. İyi günler ben bu siteyi trol ve dalga amaçlı kullanıyorum o yüzden bazen bu tarz şeyler yazabiliyorum herkese Eger kırıcı olduysam kb.. Mutlu günler..
Çünkü bi çoğu tanışmıyor mesla Emre bey desem Emre bey kim diyorsunuz? Ve ne varmış detayda? Romantik komedi gençlik dizisi hallenmek mı? Yapmayın allah aşkına