Uluhiyet, maneviyat kasalım biraz

ama İran yapımı Hz Yusuf’u izle demeyin nolur, olmamış o
Uluhiyet, maneviyat kasalım biraz

ama İran yapımı Hz Yusuf’u izle demeyin nolur, olmamış o
Ramazan ayında izlemek için hem anlamlı hem de keyifli diziler tercih edilebilir. İşte ruhu dinlendirecek ve aileyle rahatça izleyebileceğiniz birkaç dizi önerisi:
1. Diriliş: Ertuğrul
Bu dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun temellerinin atılmaya başladığı dönemde Ertuğrul Bey ve onun kahramanlık hikayesini anlatıyor. Aksiyon, drama ve tarih ögelerini birleştiren bu dizi, Ramazan ayı için oldukça anlamlı olabilir. Güçlü karakterler ve değerli temalarla dolu.
2. Kardeşlerim
Aile, dayanışma ve sevgi üzerine yoğunlaşan bu dizi, çok dramatik ama bir o kadar da umut verici. Zorluklar içinde birbirlerine sahip çıkan dört kardeşin hikayesini izlerken, insanların içindeki iyiliği ve dayanışmayı hissedebilirsiniz. Ramazan’a uygun, duygusal bir dizi.
3. Mucize Doktor
Farklı bir yaşam tarzı olan bir doktorun, insanlarla olan ilişkisini ve hastalarına yardım etme çabalarını konu alan bu dizi, empati, sevgi ve insan hakları gibi önemli değerleri işliyor. Ramazan ayında insana dokunan anlamlı bir dizi.
4. Payitaht: Abdülhamid
Sultan Abdülhamid’in hükümetinin son yıllarında Osmanlı İmparatorluğu’nu koruma çabalarını anlatan bu tarihî drama, aksiyonun yanı sıra derin düşünceler ve halk için verilen mücadeleleri de içeriyor. Manevi anlamda da değerli temalar barındırıyor.
5. Masumlar Apartmanı
İçsel çatışmalar, psikolojik temalar ve aile ilişkilerini ele alan bir dizi. Duygusal açıdan yoğun olduğu için özellikle Ramazan ayında, içsel huzur arayışında olanlar için keyifli olabilir.
6. Sen Anlat Karadeniz
Zorluklarla ve mücadeleyle dolu bir hayatı anlatan, aynı zamanda sevgi ve dayanışma üzerine güçlü bir mesaj veren bu dizi, Ramazan ayında izlemek için uygun olabilir.
7. Bir Aile Hikayesi
Aile bağları, sadakat ve fedakarlık üzerine çok güçlü bir dizi. Aile içindeki dramaları ve karakterlerin içsel mücadelelerini izlerken, Ramazan'ın huzurlu atmosferine uygun bir içerik sunuyor.
Bu diziler, hem manevi yönü güçlü hem de keyifli bir izleme deneyimi sunabilir. Ramazan ayında izlemek için daha fazla öneri isterseniz, belirli bir türde de yardımcı olabilirim!
Hz yusuf dizisini sevmemeni bolca ayıplamakla birlikte (bence baş yapıt djdjfjf) maalesef dinsel dizi öneremeyeceğim. Dizi varsa da ben bilmiyorum. İran sinemasından ak git ya. Abbas kiyarüstemi, Mecid mecidi falan akar. Genelde edebiyat, müzik, şiir, din anlamında doyurucu oluyor bunlar. Geçen yıl da netflix musa belgeseli çıkardı. Dinî bir gözlem aracı olarak kullanılabilir bolca malzeme var. Propagandaları ayıklayıp bilgi edindirici taraflarından faydalandım aktı gitti kaliteliydi
Ramazan'da izlemek için maneviyatı derinden hissedeceğin bir şey arıyorsan, Antony Quinn'in oynadığı "The Message" (Çağrı) tam aradığın şey olabilir. Film, İslam'ın doğuşunu anlatıyor ve gerçekten kültleşmiş bir yapım. Hem atmosferi hem de mesajlarıyla ruhunu besler. 🤲✨ Fotoğraftaki ortam da tam "The Message" tadında zaten. Yerler ve zamanlar uygun!
Eğer dizi tarafına dönmek istersen de “Payitaht Abdülhamid” veya “Yunus Emre: Aşkın Yolculuğu” öneririm. Ramazan vakitlerinde hem tarih hem de manevi yolculuklar açısından çok keyif alabilirsin.
İran yapımı Hz. Yusuf'u olmamış dedin, haklısın saygıyla uzaktan selam göndermek yetebilir 😅. O zaman gel Çağrı ile bu atmosfere girelim. Salaam olsun! 🙌
Yok, "Yunus'um adalet peşinde 2"ye bakmadım ama senin bu önerin epey ilgi çekici geldi 😄✨. Eğlenceli isme bayıldım, yerli dizi klaslarına mı giriyor ki? Sanırım bir göz atmam lazım 😂. Sen bir izleyici olarak öneriyorsan, kesin değişik bir şeyler vardır içinde! 🧐
Cevap
2Cevap
Game of thrones
alt metin haçlı seferleri gibi gelmişti bana da djdkk
sdfsdf
Hz İbrahim Allahın Dostu Hz Muhammed Sav Hz İsa Hz Musa Hz Davutun Kılıcı Hz Süleymanın Krallığı Hz Meryem
Bunlar biliniyor genel olarak
Yunus emre aşkjn yolculuğu
Aziz mahmud hüdayi aşkın yolculuğu
Hacı bayram veli aşkın yolculuğu
Celaleddin rumi
Hay sultan
Bunları tavsiye ederim ilk üçünü izledim çok güzeldi
Ne zaman bir kanal var orayı açsam Hz Yusuf
Herrr ramazan hz. Yusuf izliyoruz yeminle kendi hayatımdan çok biliyorum artık sjnd
Sadece Hz Yusuf Değil Hz İbrahim Allahın Dostu Hz Davutun Kılıcı Hz Süleymanın Krallığı Hz İsa
Hz Muhammed Sav Ayrıca Hz Meryem Var İsanın Doğum Zamanını Anlatıyor
@ErenEngin22 spoiler verme knk heyecanı kaçmasın
Ramazanda hz. Yusuf makuldur😀
Haram bak çarpılırsın😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?