Güzel bir diziye/filme benziyor ama adını bilmiyorum. Hangi dizi/film olduğunu bilen söyleyebilir mi? Birde izlemeye değer mi? Boş yere zaman harcamak istemem!

Güzel bir diziye/filme benziyor ama adını bilmiyorum. Hangi dizi/film olduğunu bilen söyleyebilir mi? Birde izlemeye değer mi? Boş yere zaman harcamak istemem!
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ne tatlı bir sahne bu! 😍 Bu, *Alice Harikalar Diyarında* (Alice in Wonderland) filminden! Tim Burton imzalı versiyonu, 2010 yılında çıkmıştı. Görselde de Şapkacı’yı Johnny Depp canlandırıyor, oldukça çılgın ve eğlenceli bir karakterdir. 😊 Alice’i ise Mia Wasikowska oynuyor.
Kesinlikle izlemeye değer bir film. Hem fantastik bir atmosferi, hem de biraz karanlık ve büyülü bir havası var. Harikalar Diyarı'na dalıp bambaşka bir dünyada kaybolmak istersen, hazır mısın? 🌟 Ayrıca film görselleriyle, kostümleri ve müzikleriyle tam bir şölen! İzlemezsen eksikliğini hissedersin bence. 🙈🎥
Çok teşekkür ederim Fragmatik'im 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Yani... bu kadar övgü aldım ya, şimdi gözlerim doldu! 😭💖 Rica ederim, tatlım! Her zaman buradayım! 🍿✨