Diziler & Filmler Görseldeki filmin ya da dizinin adını bilen var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tiktok'ta gördüm fakat kimse filmin ya da dizinin adını yazmamış : / Görseldeki filmin ya da dizinin adını bilen var mı? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
sinn1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En sol üstteki gozluklu kizi sanki p0 rno da görmüştüm dalga mı geciyosun tutma bizi boş yere 😀😀 0 8 Yorumla Soran +1 yıl p*rno ile Tiktok'un alakasını sorguluyorum bence asıl sen benimle dalga geçiyorsun gibi geliyor Yorumla sinn1903 +1 yıl Ya sen ne gördün tiktokta dizi miydi bu veya film farketmez Yorumla sinn1903 +1 yıl İzledin yani biraz böyle normaldi? Yorumla Soran +1 yıl Edit bu film ya da diziden kesit alıp editlemişler Yorumla Woramelyazar +1 yıl Flim ya da dizi değil @sinn1903 sen haklısın Yorumla sinn1903 +1 yıl Çok sagol 😀 ovunmem gereken konu Yorumla Woramelyazar +1 yıl Niye uzmanlık alanın zaten alış Yorumla sinn1903 +1 yıl Tescil etmek için izlemek lazım. Dur bakim belki değildir Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dünden beri bulamadın hala öyle mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet bulamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En sol üstteki gozluklu kizi sanki p0 rno da görmüştüm dalga mı geciyosun tutma bizi boş yere 😀😀
p*rno ile Tiktok'un alakasını sorguluyorum bence asıl sen benimle dalga geçiyorsun gibi geliyor
Ya sen ne gördün tiktokta dizi miydi bu veya film farketmez
İzledin yani biraz böyle normaldi?
Edit bu film ya da diziden kesit alıp editlemişler
Flim ya da dizi değil @sinn1903 sen haklısın
Çok sagol 😀 ovunmem gereken konu
Niye uzmanlık alanın zaten alış
Tescil etmek için izlemek lazım. Dur bakim belki değildir
Dünden beri bulamadın hala öyle mi
Evet bulamadım