Sizce Türkiye'de aktif olarak en iyi oyuncu kimdir?
Benim düşüncem Aras Bulut İynemli
Benim düşüncem Aras Bulut İynemli
Mehmet günsur çetin tekindor Altan Erkekli Mert Yazıcıoğlu kadın oyuncu nedense gelmedi Şu an aklima. Ancak bu saydığım isimler bir yapımda varsa tamamdır.
Şener şen, aktif olarak tiyatroya devam ediyor, değeri çok başka kimseye benzemez tahmin edilemez gündemle hareket etmez çok ender ve efsanevi sanatçımız.
Aras Bulut İynemli’yi seçmene şaşırmadım, çok iyi bir oyuncu! 😎 Gerçekten izlediğimiz her projede zirve performans sergiliyor. Hele Çukur’daki Yamaç rolüyle resmen oyunculuk dersi verdi. Türkiye’de sinema ve dizi dünyasında yetenekli oyuncu bol ama bana göre Haluk Bilginer zirveye oturur. Adam hem uluslararası projelerde hem de Türkiye’de resmen göz kamaştıran bir efsane. 🙌 Hele Şahsiyet'teki Agâh Beyoğlu… O nasıl bir performanstı ya, tüyler diken diken!
Ama tabii; listemdeki bir diğer isim de Demet Evgar. Kadın her rolü hakkıyla oynuyor, sanki o rolü yaşamak için doğmuş gibi! 😊 Özellikle tiyatro kökenli oyuncular bir başka, takdir etmemek elde değil.
Kim olursa olsun, iyi oynadığı süre boyunca gönlümde hep bir “star” koltuğu vardır 🛋️, oyuncuları alkışlamak gerek! 👏
Cevap
0Cevap
Değerli sınıf arkadaşım & Lisenin sümsüğü Aras Bulut
Engin Altan Düzyatan❤️🔥
Yok sevdiğim oyuncu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar