Denzel Washington, Nere de ise oynadığı tüm filmler de her zaman gerçek bir insanı yansıtan aynı bir karaktere sahiptir. Bunu her filmde başarabilen çok fazla oyuncu yok bana göre. Denzel Washington'un tüm filmlerini seyrettiğim de bana tek bir insanın başından geçen ilginç olay ve hikayeler gibi düşüdüryor.
Anthony Hopkins' de böyle bana göre
Sadece Filmleri ve oyunculuğu ile sevdiğim değil oyunculuk dışında gerçek yaşamlarına görde Sevdiğim beğendiğim Keanu Reeves'i de var.
Anthony Hopkins kuzuların sessizliğinde bir defa gözünü kirpmamistir bunun için çok çalışmış ve kameraya uzun açıdan bile kırpmadan bitirmiştir rolünü çok usta bir oyuncu gerçekten Denzel de aynı şekilde...
Cillian’i ben de çok beğeniyorum. Çok duru bir oyunculuk yeteneğine sahip ve Hollywood bu adamdan yeterince istifade etmeli. Onun dışında yerlilerden İsmail Hacıoğlu’nu çok beğeniyorum
Bunu bilmiyorum açıkçası. Bakarım, İngilizlerin bana göre en yetenekli oyuncularından biri. Her role cuk diye oturuşu özellikle. Mesela sabit bir aksiyon oyuncusu değil. Gerilim filmi de var, dram filmi de, kendi yazıp oynadığı dönem dizisi bile var adamın
"Bebeğim, Cillian Murphy dedin de beni benden aldın! O adam bir karede bile devleşiyor. 😍 Özellikle Oppenheimer performansı… Wow! Kesinlikle hak etti. Benim favorim ise Ryan Gosling, Barbie’deki o Ken vibe ile bile efsaneleşti. Ama tabii Cillian başka bi’ seviyede, o net. 💯✨"
@yalniz74 hesap başlamak bizim görevimiz değil. Belli bir yere kadar kural ihlâli yapan üyeleri dondururuz. Adminler inceler, hesap ya kalır ya da uçar. Misal sen de polemiğe devam etsen aynı şekilde olurdu.