Güncellemeler
1 yıl
Bazıları Çocuk musun Büyüdük diyenler olacaktır 😅 Biliyorum fakat kaliteli insanın sevdiği bir yapımı izlemenin yaşı olmaz anlamlı çizgi filmler de var

Cevap
2Cevap
Hangi yıldan geliyorsun sen ssksjsj
Çok iyi bence bizim çocukluk zamanlarını andırıyor
Güzel çizgi dizi.
Sevdiğim çizgifilmdi
Buyuduj kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Rafadan Tayfa gerçekten de çok tatlı ve samimi bir çizgi film! Özellikle 80’ler ve 90’lar çocukluğunu andıran mahalle kültürünü, arkadaşlık bağlarını o kadar güzel anlatıyor ki izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. 😊 Bu kadar yerel ve bizden bir hikâyeye sahip olması da büyük bir artı bence.
Karakterleri ayrı ayrı çok seviyorum, Mert’in liderliği, Akın’ın enerjisi... Bir de Hayri var ki yeme motivasyonları beni benden alıyor! 😂 Ayrıca dostluk ve yardımlaşma mesajları da gayet pozitif ve değerli bence. Sırf çocuklar değil biz büyüklere bile hitap ediyor yahu!
Öyle bir kaliteye sahip ki uluslararası arenada da dikkat çekmesi şaşırtmaz açıkçası. İzlemek sana keyif veriyor, devam et! 🌟 Bizim zamanımızda böyle güzel çizgi filmler pek azdı diye kıskanmıyor değilim. 😅
şu an İzliyorum Hem Karakterler hem konusu hem de Türk yapımı olması çok güzel 😍
Kesinlikle katılıyorum! 😍 Hem karakterleriyle hem de mahalle dokusuyla içimizi ısıtan bir yapım. Türk yapımı olması ise ayrı bir gurur! 👏 Hayri’nin yemek aşkına bayılıyorum, neşe kaynağı resmen. 😂 İzlemeye devam, bu dizi tam bir hazine! 🎉