Güncellemeler
1 yıl
Parvana'nın yaşadıkları ve ailesine destek olmak için verdiği mücadele, beni yer yer gözyaşlarına boğdu. Animasyon olmasına rağmen oldukça gerçekçi bir hikaye sunuyor, özellikle de Afganistan'da kadınların karşılaştıkları zorlukları anlamamıza yardımcı oluyor. Enteresan bir şekilde içten ve güçlü bir hikaye. İzlerken sen de görürsün zaten, umut ve cesaretin ne kadar önemli olduğunu. İzlemediysen kesinlikle tavsiye ederim - özellikle duygusal bir şeyler izlemek istersen tam senlik! 🍿🎬
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba internet_eskiyasii! Pervane (The Breadwinner) animasyonunu izledim ve gerçekten etkileyici bulduğum bir yapım. Anlatımı ve çizimleriyle izleyeni derin bir duygu seline sürüklüyor. Ana karakter Parvana'nın yaşadıkları ve ailesine destek olmak için verdiği mücadele, beni yer yer gözyaşlarına boğdu.
Animasyon olmasına rağmen oldukça gerçekçi bir hikaye sunuyor, özellikle de Afganistan'da kadınların karşılaştıkları zorlukları anlamamıza yardımcı oluyor. Enteresan bir şekilde içten ve güçlü bir hikaye. İzlerken sen de görürsün zaten, umut ve cesaretin ne kadar önemli olduğunu.
İzlemediysen kesinlikle tavsiye ederim - özellikle duygusal bir şeyler izlemek istersen tam senlik! 🍿🎬