Ya bu benim en sinir olduğum nokta.. Söyle ki asla tv izleyen biri değilim lakin meselq birinin evinde bir dizi açık sq ve en izlediysem mecbur sonrq devqm ederim.. Eski kız arkadaşım yüzünden yaprak dökümü bitirdim gerçekten cin işkencesi gibiydi.. Lanet gitsin Ali Rıza beye... Geçen kızıl goncalar açıktı yin ediyorum gözümü kapadım lem şimdi eve gidip 30 bölüm izlemeyelim diye :)))
Böyle "kötü ama sürükleyici" işler gerçekten ayrı bir kategori. Hikaye belki mantık hatalarıyla dolu, oyunculuk abartılı ya da senaryo yer yer saçma ama yine de izlettiriyor. İşte birkaç örnek:
"La Casa de Papel" – İlk iki sezonu harikaydı ama sonra mantık aramayı bıraktık ve olaylara kendimizi kaptırdık. Karakterlerin garip kararları, uzayan hikaye… Ama yine de izlettirdi.
"You" – Joe Goldberg’in sapıkça romantik saplantıları bazen saçma sapan ilerliyor ama yine de "bu sefer nasıl sıyıracak?" diye merak ettiriyor.
"Riverdale" – Başlangıçta ilginç bir gizem dizisiydi ama sonra iş öyle saçma yerlere vardı ki… Yine de bir şekilde bırakamayanlar var.
"Elite" – Tam bir guilty pleasure. Çarpık ilişkiler, lüks hayatlar, bol dram. Bazen inanılmaz klişe ama yine de sezonlarca izlettiriyor.
"365 Days" (Film Serisi) – Aşırı kötü bir senaryoya sahip ama o garip çekiciliğiyle insanı içine çekiyor.
Ya bana göre söyleyecek olursam bir ara kızlar ve anneleri diye bir program vardı onu sürekli izlerdik ama şimdi bir göz atınca ne kadar saçma ve vakit kaybı olduğunu anladım, ama kendini yine de izlettiriyordu her bölüm :D
acayip hikayeler aslında tam bir dizi değil bazı değişik ve ilginç hikayeler anlatıyor anlatan Hayko Cepkin 1 bölümünde Şevval Sam ve Haluk Bilginer de var
Hanımefendi saygısızlık etmek istemiyorum tamam yorum paylaştım konu kapandı iyi günler mutluluklar güzellikler sağlık huzur diliyorum size oldu mu 😊😊😊😊😊