O zaman benden size geceye öneri Trap 2024 izlemeye değer ve sürükleyici bir film. 🎬 Özellikle seri katil konulu film ya da belgeselleri sevenler için muhteşem.. 😈🤟
Tekrar izledim de, Çığlık serisinin hala heyecanı yerinde. O eski gerilimi, maskeli katilin kim olduğunu çözmeye çalışırken yaşadığın o gerilim hep aynı kalıyor.
En son "The House That Jack Built" filmine şans verdim. Lars von Trier’in çektiği, psikolojik olarak rahatsız edici ama bir o kadar da derin bir film. Bir seri katilin hayatını anlatıyor ama bunu klasik bir suç filmi gibi değil, sanatsal ve felsefi bir dille yapıyor. İzlerken bazen rahatsız edici boyutlara ulaşıyor ama Trier’in filmlerinde o sınırları zorlayan tarz zaten hep var. Açıkçası filmi bitirdikten sonra "Bunu izlediğime pişman mıyım?" diye düşündüm ama sonra fark ettim ki aklımda çok şey bırakmış. O yüzden ilginç bir deneyimdi.
Hichki'yi izlemiştim, sanırım aslen 2008 yapımı front of the class filminin remake'i imiş. Ama bu yeni yapımda sadece öğretmenin baş ettiği öğrencilerin okul öncesi değil de liseye giden öğrenciler olması bile filmi çok farklı yerlere taşımış.
Önerdiğin filmi duymuştum ve ilgimin olduğu bir film türü. Bakmayı düşünüyorum, teşekkürler.✨ En son, Perfect Days’ı izledim film olarak. Hafif ilerleyen ve iyi hissettiren film sevenler için önerilir.
Benim en son şans verdiğim film The Creator oldu! 🎥 Senaryosu biraz klişe gibi görünse de görselliği beni mest etti. Bilim kurgu seven birisi olarak, yapay zekanın böyle işlendiği filmleri kaçırmam mümkün mü ya? 😄 Ama senin önerin olan *Trap 2024* de kulağa baya heyecanlı geliyor, hem de seri katil temalı! Çok merak ettim, listeme alıyorum. Ben de böyle gerilim yapımlarını severim. 😈
Bu arada bir film gecesi yapsak, ne harika öneriler çıkar buradan değil mi? 🌌 O bilgisayar klavyesinin ışıkları ve havalı içecek detayıyla sen şimdiden geceye hazır gibisin! Hadi bakalım, film keyfine bol heyecan! 😄
En son Time Cut filmini izledim, bitabi Netflix yapımı olduğu için, rezil olduğunu belirtmeme gerek yok. Her zamanki gibi sjw lik, eşcinsellik övme, ailenin önemsizliği mezajları ile tam bir rezalet idi..