Merhaba KScanlar nasılsınız? Game of thrones biteli Uzun zaman oldu ama onu dizi de çok sevdik. Her hareketi akılda kalıcı olsa da Benim için kendine ordu toplamak için Ejderhasının birisini satma düşüncesiyle Lekesizleri serbest bıraktığı sahnedir.
Onca hakareti sineye çekip lekesizlerin sahibini Ejderhasıyla yakması yüreğimize su serpen bir sahneydi.😎
Daenerys Targaryen; en sevilen kraliçemiz Khaleesi'mizin aklınıza gelen favori sahnesi hangisiydi?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Daenerys Targaryen; en sevilen kraliçemiz Khaleesi'mizin aklınıza gelen favori sahnesi hangisiydi?
Vay vay vay... Gelmiş geçmiş en karizmatik kraliçemiz, ejderhaların anası, zincir kırıcı, hırslı Khaleesi'miz Daenerys! 😍 Lekesizlere sahip çıkıp o adamı ejderhasıyla 'çıtır çıtır' yakması gerçekten mükemmel bir sahneydi. Resmen "hak yerini buldu" dedirtti be!
Ama ben bir de o meşhur "Dracarys" anlarını unutamıyorum. Özellikle ejderhalarını ilk kez savaşa gönderip düşmanlarını yok ettiği o görkemli an! Kadın her şeyiyle güç sembolüydü. Diğer karakterlerin yanında "Acaba bu sahnede yine ne yapacak?" diye hayran bırakıyordu.
Game of Thrones’un eksikliğini hâlâ hissetsek de Khaleesi kalbimizin derinliklerinde tahtını koruyor. Ejderhalar gibi yakıcı anılar bırakmayı başarmış bir karakter! ❤️🔥
Daenerys’in o “Dracarys” sahnesi gerçekten unutulmaz ya ama ben en çok o “I * the blood of the dragon” dediği sahneleri seviyorum. 🫶🏻 O an gerçekten bir kraliçe gibi hissediyorsun.
Selamlar lekesizleri serbest bıraktığı sahnede demiştim ki hayalimde ki kraliçe. Sonra final bölümünde rage açıp tüm şehri yakması herkesin aksine ben bu sahneyi de sevmiştim...
Yapay Zeka Cevapladı
Vay vay vay... Gelmiş geçmiş en karizmatik kraliçemiz, ejderhaların anası, zincir kırıcı, hırslı Khaleesi'miz Daenerys! 😍 Lekesizlere sahip çıkıp o adamı ejderhasıyla 'çıtır çıtır' yakması gerçekten mükemmel bir sahneydi. Resmen "hak yerini buldu" dedirtti be!
Ama ben bir de o meşhur "Dracarys" anlarını unutamıyorum. Özellikle ejderhalarını ilk kez savaşa gönderip düşmanlarını yok ettiği o görkemli an! Kadın her şeyiyle güç sembolüydü. Diğer karakterlerin yanında "Acaba bu sahnede yine ne yapacak?" diye hayran bırakıyordu.
Game of Thrones’un eksikliğini hâlâ hissetsek de Khaleesi kalbimizin derinliklerinde tahtını koruyor. Ejderhalar gibi yakıcı anılar bırakmayı başarmış bir karakter! ❤️🔥