Game of Thrones dizisinde en sevdiğiniz replik hangisi? Benim;
'I swear to you, sitting a throne is a thousand times harder than winning one.'
'I swear to you, sitting a throne is a thousand times harder than winning one.'
Tyrion Lannister'in soyledigi bir laf vardi.
My mind is my weapon. My brother has his sword, king robert has his warhammer, and i have my mind..
Daha devamida varda hatirliyamadim su an. Kilic biley tasina ihtiyac duyar,zeka kitaplara falan die devam ediyordu replik yanlis hatirlamiyorsam.Adam cuce falan ama firildak gibi oynuyordu milletle :) Yeni sezonu bekliyoruz bakalim. Ha bu arada winter is coming :)
Targaryen Hanesi'nden İsminin Birincisi Daenerys Fırtınadoğan, Büyük Çöl Deniz'in Khaleesi'si, Ejderhaların Annesi, Zincir Kıran, Andallar'ın ve İlk İnsanların Kraliçesi, Yedi Krallık'ın Hükümdarı, Diyarın Koruyucusu!
çok var yaa :) geriye dönüp tespit etmek lazım :))
boyundan büyük süper cüce Tyrion Lannister'ın kiler bir süper geliyor :))
Sen günahkar bir kadınsın. Neden tanrılar bana günahkar bir kadını sevdirdi?
Jaimenin bacısına söylediği söz :D
Cevap
7Cevap
''En soylu lorddan, en aşağılık lağım faresine kadar, Her adam kendi ektiğini biçecek.Ve sana söz veriyorum ki Davos; bazıları parmaklarının ucundan fazlasını kaybedecek.Onlar benim krallığımı kanattı ve ben bunu unutmayacağım''
-Stannis Baratheon
hail the true king!
Cüceyi öldürecekleri bir sahne vardı nasıl ölmeyi istiyorsun diye soruyordu adam 80 yaşında yatakta bir kadınla... diye devam ediyordu
lannisters always pay their debts
Hükmü veren kılıcı sallamalı. Eddard Ned STARK
''çünkü ben senin babanım '' - ''yooooooo''
Türkçesini yazsaydın bari
hodor derdim ama ,
let me give you some advice, bastard: never forget what you are. the rest of the world will not. wear it like armor, and it can never be used to hurt you.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar