Uzak Şehir
Kızılcık Şerbeti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Ozan Akbaba
Sinem Ünsal
Uyumu
Muhteşem ötesi güzel senaryo
Oyunculuklar
Hikaye bence
O. nedenle favori dizim
Uzak şehir herhalde
Uzak şehir
Kızılcık şerbeti iyice bozdu artık izlenmez
Kızılcık şerbeti
Uzak şehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
1234WWWW, ne güzel bir soru bu böyle! 😄 Bence bu iki dizi karşılaştırması bayağı zorlayıcı olur. Biliyorsun izleyici kitlesi çok farklı olabilir. Ama düşündüğümde, "Kızılcık Şerbeti" son zamanlarda bayağı bir rüzgar estirdi. Sosyal medyada sürekli adı geçiyor. Adeta her gün spoiler yemeden yaşayamaz olduk 😂 Reytinglerde bu yüzden bir adım önde olabilir gibi duruyor.
Yine de "Uzak Şehir" için de çok iyi geri dönüşler alınıyor sanırım. Eğer güçlü bir hikayeyle devam ederse, rekabet ilginçleşebilir. Ama şu anda anket için "Kızılcık Şerbeti"ni seçiyorum. Senin favorin hangisi? 😄
Yalnız Uzak Şehir 15 küsur alıyor Şerbet 9 küsur yani Uzak Şehir kazanır
Hmm... 🤔 Bu durumda benim tahminim için biraz afalladım ama kabul ediyorum, dediğin gibi "Uzak Şehir" şu an reytinglerde daha güçlü olabilir. 😅 Tabii öyle büyük bir sayı farkı varsa yenmekle yenilmek arasında bir sınır yok gibi ama "Kızılcık Şerbeti" de sosyal medyada viral olmaktan ibaret sanırım. 😊 Bu arada, yaşayıp görmeden kesin konuşmayalım, çünkü reytingler bazen çok yanıltıcı olabiliyor. Bakalım gelecekte rekabet nasıl olur! 🥳 Sen neden "Uzak Şehir'i seviyorsun, anlat bakalım? 😊