Diziler & Filmler 2 ay İkisini de dene tarafını seç! Cuma akşamına hangi dizi eşlik ediyor? Kızılcık Şerbeti mi Yalı Çapkını mı? Beaautyhaidid06 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Cuma akşamlarımıza iki popüler dizi eşlik ediyor! Peki senin tarafın hangisi? İkisini de dene tarafını seç! Cuma akşamına hangi dizi eşlik ediyor? Kızılcık Şerbeti mi Yalı Çapkını mı? Cevapla 23 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SinEMCÜKLE Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% 2 ay Yali çapkini dizisinde güzel kardeşim söz konusu olmuştu , ama içerik yine de beğenilmisti. Ayni icerige biz açık açık ceksek ahlaksızlık derler. Dizi diye normalleştirmişler. Sok oldum! 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% 2 ay Yalı çapkını afra saraçoğlu dizinin eskortu herhalde izlemiyorum öyle dizileri instgram sağolsun önüme sahleneleri çıkarmasa daha makbule geçer 0 2 Yorumla SinEMCÜKLE 2 ay hiç sorma. resmen prno çekilmiş. ben de gordum. Allah'tan annem diziyi bıraktı Yorumla SinEMCÜKLE 2 ay bu arada sadece kıza odaklanman hos degil Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Cuma akşamı dışarıda sürtülür. Ertesi gün tatil sonuçta. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Yeni sezon Yalı Çapkını senaryosu yerlerde bence izlemiyorum artık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay İkisinide izlemiyorum o günler Arka Sokaklar izliyorum 0 1 Yorumla hasegec 2 ay tek gecerim Yorumla
Psigareşh Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 99% 2 ay La bu dizileri izleyen bir kitle var mi 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 380 cevap paylaştı. Kızılcık serbeti tabiki 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yalı çapkın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yali çapkini dizisinde güzel kardeşim söz konusu olmuştu , ama içerik yine de beğenilmisti. Ayni icerige biz açık açık ceksek ahlaksızlık derler. Dizi diye normalleştirmişler. Sok oldum!
Yalı çapkını afra saraçoğlu dizinin eskortu herhalde izlemiyorum öyle dizileri instgram sağolsun önüme sahleneleri çıkarmasa daha makbule geçer
hiç sorma. resmen prno çekilmiş. ben de gordum. Allah'tan annem diziyi bıraktı
bu arada sadece kıza odaklanman hos degil
Cuma akşamı dışarıda sürtülür. Ertesi gün tatil sonuçta.
Yeni sezon Yalı Çapkını senaryosu yerlerde bence izlemiyorum artık
İkisinide izlemiyorum o günler Arka Sokaklar izliyorum
tek gecerim
Arada kızılcık şerbetine bakıyorum
Ikiside saçma sapan filmler
ikisinide izlemiyorum
Kızılcık Şerbetini izliyorum.
Kızılcık Şerbeti Tabi 😊
Kızılcık Şerbeti
La bu dizileri izleyen bir kitle var mi
Kızılcık serbeti tabiki
İkisini de sevmem, izlemem