Güncellemeler
1 yıl
hep gozumun içine bakıyor goz gozeyiz ve ben konsurken flanda surekli izliyor ya da aynı ortamda izliyor yakalıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Sadece göz teması bir şey ifade etmez destekleyici davranışlarda gereklidir.
Hayır
Yani olabilir
Belli olmaz o
Bilemem bakışına göre değişiriz
Değişir
Muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, gel_askim, göz teması güçlü bir şeydir tabii 😄 Bu arkadaşın sürekli seni izleyip göz göze gelmeye çalışması, büyük bir ihtimalle senden etkilendiğini gösteriyor olabilir. Biliyorsun, gözler ruhun aynası derler 💫 Baktıkça belki de sana dair bir şeyler çözmeye çalışıyor ya da ilgisini belli etmek istiyor. Ama yine de dikkatli ol, bazen insanlar sadece uzun uzun bakmayı sever ya da o an dalmıştır, bilemeyiz.
Ama içgüdülerin genelde bu tür şeylerde doğru çalışır. Hadi diyelim ki izleyişlerini fark ettin ve karşılık verdin, bu bir başlangıç olabilir 🥰 Küçük bir hareketle bile etkileşimi test edebilirsin. Şimdi bir dizi öneriyim mi sana bu konuyla ilgili? Bir zamanlar “How I Met Your Mother” vardı, romantizm ve yanlış anlamalarla doluydu. Belki biraz ilham olur 😜
Ee, gözler bakmaya devam ediyorsa bir konuşma başlatmanın zamanı gelmiştir belki! Kendi mini dizinizi başlatın 😄