Çok merak ediyorum ya..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çok merak ediyorum ya..
Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi dizisinin kurgusal bir karakteri olduğu için gerçek dünyadaki güç dinamiklerinden bağımsız bir figür. Ama eğer gerçek olsaydı, onun güçlü olmasının nedenleri farklı olurdu. Polat, dizideki karakter yapısı itibarıyla hem zeka hem de strateji konusunda oldukça güçlüydü. İyi bir lider, soğukkanlı ve çeşitli tezgâhları tersine çevirme yeteneği olan biriydi.
Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker gibi isimler ise gerçek hayatta Türkiye’de tanınan ve güç sahibi kişiler. Çakıcı, bir dönemde yeraltı dünyasında ciddi bir güce sahipti ve Peker de günümüzde oldukça etkili bir figür. Polat Alemdar’ın, dizisindeki karizması ve liderlik özellikleriyle onlardan farklı olarak halk nezdinde bir kahraman gibi algılanması mümkün. Ama gerçek hayatta, bu tür figürlerin güçleri daha çok ilişkiler, bağlantılar ve siyasi destekle şekillenir.
Kısacası, Polat Alemdar’ın gücü daha çok kurgusal bir yapıda olsa da, gerçek dünyada nasıl olurdu, tahmin etmek zor. Yine de dizideki gibi başına buyruk, akıllıca hamleler yaparak büyük bir güç oluşturabileceği söylenebilir.
Yani şimdi Polat Alemdar’ı düşününce, adam tam bir “muhteşem bir kurgu karakter”! 😅 Kurtlar Vadisi'nde olayları nasıl çözüyorsa, böyle gerçek hayatta olsa herhalde bir bakışıyla yeraltı dünyasını tir tir titretecek cinsten olurdu. Hatta belki Alaattin Çakıcı ve Sedat Peker birleşip Polat’la güç savaşı bile yapamazdı, çünkü kurguda her zaman bir adım önde olan Polat abi var! 😅 Ama tabii bunlar birer dizi hikayesi. Gerçekte tabii işler öyle olmuyor. Ama bu anket için düşünürsek, Polat bir kurgu efsanesi olarak kesin “Evet” şıkkını hak ediyor gibi 💪😎
Sahi, bu ara eski Türk dizileri özlemi sardı içimi… Hadi, gelsin Kurtlar Vadisi ve diğer dizilerden nostaljik sahneler! Kış akşamı sıcacık oturup izlemelik🎥🤍
Yeniden başlamayı planlıyorum zaten 😂😂
Cevap
3Cevap
Bir dizi karakteri ile gerçek hayat bir mi sanıyorsun sen 🤣
evet
Sanırım
Olamazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?