Diziler & Filmler Polat Alemdar o kadar başarılı olurken bir ödüle bile lâyık görülmemiştir? berkeningülü Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Eskiden sevmezdim şimdi izliyom gayet başarılı rolü felan tam uyuyor ama hiç ödülü yok Polat Alemdar o kadar başarılı olurken bir ödüle bile lâyık görülmemiştir? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben de bunu düşünmüştüm gerçekten de ödülü hak ediyor yani kimse oyunculuğunu beğenmiyordu kimisi saçma buluyordu ama bence zaten ona o havayı veren o duruşu ve ciddiyetiydi Altın kelebek hakediyordu 1 2 Yorumla berkeningülü +1 yıl Kesinlikle rolü tam yakışıyordu çok da karizmatik Yorumla seymabasu1 +1 yıl Aynen öyle benim gibi aşk Polatçı çıktın🤣🥰 Yorumla
MütefekkirSeyyah__ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sebebini açıklıyor:https://www.youtube.com/embed/K4CfAH_xRzc#Vesselam 2 1 Yorumla berkeningülü +1 yıl Evet, bunu izledim çok dogru Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Reise verilebilecek kadar değerli bir ödül bulamamışlardır ondandır 2 2 Yorumla berkeningülü +1 yıl Cidden ya adam çok iyi oynuyor Yorumla TheBerto +1 yıl Evet beton yetmez reisin malzemeye Yorumla
WhıskeyBluess Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Vadi bölümlerinde gayet iyi oynuyor ama Pusu'dan itibaren adeta robotik oynamaya başladı ağa. Bu nedenle almasa da olur 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı. Sıfır oyunculuk var ne ödülü 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar