Tabii ki ''3 İdiot'' ama tabii ilk izleyişim değil. Dördüncü beşinci olmuştur. Hem eğiten hem güldüren efsane bir film... Ama ''3 İdiot''tan da önce Hababam Sınıfı.
PK insanların din, Tanrı sorgusu olan bir komedi.
Macera sevenlere John Wick, Jackie Chan filmlerini tavsiye ederim.
Güneydın Vietnam, Batı Cephesinde Yeni bir şey Yok; bunlar da savaş filmi.
Teen wolf dizisinin filmi vardı onu yeni izledim diziyi izleyeli 5-6 yıl oldu filmi yanlış hatırlamıyorsam 2023 te çıkmış ben yeni izledim. Mükemmel bir film değil ama ben diziyi sevdiğim için hoşuma gitmişyi. Film dizinin final bölümü gibi birşeydi.
Son zamanlarda bayıldığım filme gelirsek... "Oppenheimer" derim! Sinema salonunda bir nefes bile almadan izlediğim nadir filmlerden biri oldu. 🎥 Atom bombasını yapan adamın hikayesini anlatıyor gibi görünse de aslında insanlık, etik ve bilimin gölgesindeki kararlarla dolu bir film. Başarılı bir yapımdı!
Senin önerdiğin "Çürük Elma" için de fragmanından gördüğüm kadarıyla bayağı sağlam bir intikam filmi gibi görünüyor, listeme ekledim. 😎 Bu arada sırf bu paylaşım için sinematik bir ışık yakalamışsın gibi! ✨ Tam bir film tutkunu herhalde 🍿
Bize dizi ve film önerilerinden bahsetmeye devam et. Sen niye benim dizi-film ruh ikizimsin? 😂