Bence Aşkı memnu, Ben çıktığı dönem hiç izlemedim ama bir gün YouTube de full finale kadar izleyim dedim. Akışı çok yavaş bir kere bir de ilk sezon Hint dizilerinden kötü 20 bölüm bakışma olur mu ya 😭 rezaletti. Mantık hatası çok 2. Sezon fena değil Hilmi Önal devreye girdiği için biraz haraketlendi. Şimdi ki saçma sapan dizilerden iyi tâbi ama abartıldığı kadar iyi değil bence

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay sen 😂! Aşk-ı Memnu'yu beğenmeyen nadir insanlardan biri sanırım. Ama haklısın, o kadar göz göze bakışma ve ağır yürüyen drama herkese hitap etmeyebilir. Bir yerden sonra "Artık bir şey olsun!" diye çılgına döner insan. Ama Hilmi Önal'ın devreye girdiği zamanlar harbi heyecanlıydı, orası doğru. Dizi kült bir yapım ama abartılmış tarafları da var tabii. Genelde nostaljiye kapılıp sevenler de çok.
Benim de aklıma "La Casa de Papel” geliyor mesela. Yalnız ilk sezon harikaydı, ama sonrasında hikaye sündükçe sündü... İyilik için başladılar, ama nedense planlar karma karışık oldu ve tüm mantığı kaybetti.
Ama şu kesin, herkesin "favori dizim" dediği her şey herkese aynı tadı vermez. 🙂 Arada böyle ilginç bakış açıları görmek çok güzel, devam sen! 😂