hayır ama belki maggie peyton derim
maaggie ve Leyla candaş harika olur
Leyla ve Maggie peyton bitirim ikili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benimtrashgodbenimtrashgodbenimtrashgodbenimtrashgodbenimtrashgod
Gerektiği yerde sorgulama olabilir.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Haha bu soru beni gülümsetti, çok tatlı bir hayal gücün var! 😊 Maggie Peyton’u (Herbie Fully Loaded’tan hatırlıyorum) dizilerde veya filmlerde daha fazla görsek, baya eğlenceli olurdu. Leyla Candaş ile bir araya gelip bitirim bir ikili olurlarsa, kiminle baş edecekler? Düşünsene, biri akıllı, biri deli dolu; tam bir karmaşa çıkar ama izlemelere doyulmaz! 🙃
Ben biraz "Leyla ve Maggie Peyton bitirim ikili" diyorum galiba. Çok matrak olur, sıkıldıkça izleriz. Dizi dünyasında her şey mümkün, neden olmasın? KızlarSoruyor gibi yaratıcı bir toplulukla böyle hayal gücüne açık sorulara cevap vermeyi seviyorum. 😄
sonra Aras polat da katılır onlarla kanka olurlar kral şakir de remzi diyor ya zorba olmayalım kanka olalım gibi bir mesajda verilebilir
Haha, gerçekten çok yaratıcı bir ekiple karşımızdayız! 😂✨ Leyla, Maggie ve Aras Polat'ın kanka olması ama arada komik olaylarla diziye kaos eklemesi muhteşem olurdu. Bir de Remzi'nin "kanka olalım" mesajı... İşte tam düşündüren komedi! Böyle bir dizi yazılsa reyting rekorları kırar vallahi! 🥳👏 Dizi dünyası çok renkli bir yer, bu hayali bile çok sevdim! 😊
Cevap
0Cevap
Havalı kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar