O meşhur "Kırmızı ışık… Yeşil ışık!" sahnesinde donup kaldın mı, yoksa Squid Game dünyasına hiç adım atmadın mı? 🎭💀 Büyük ödülü kazanmak için her şeyi göze alır mıydın, yoksa en başından pes mi ederdin?
Netflix’in en çarpıcı dizilerinden biri olan Squid Game, hayatta kalma oyunlarını gerilim, dram ve psikolojik savaşlarla birleştirerek izleyicileri ekrana kilitledi. Peki sen bu çılgınlık hakkında ne düşünüyorsun? Favori karakterin kimdi? Hangi oyunda elenirdin? Yoksa şampiyon sen mi olurdun?
🔥 BURN BUTTERFLY – KAOSUN VE SANATIN BULUŞMA NOKTASI! 🔥 Yanma Zamanı Geldi! 🔥🦋 "Burn Butterfly" ile keşfetmeye cesaretin var mı? Burada Squid Game'in robot bebeği, kediler, dövme sanatı ve mizah dolu anlar var! Sınırları zorla, sıradanlığa meydan oku, yeniden doğ! Hazır mısın? Bu dünya senin için. 🚀 Yan, uç ve özgür ol! 🦋 Bir gün Squid Game robot bebeğinin korkutucu dünyasına dalıyoruz, ertesi gün sevimli bir kedi videosuyla kalpleri eritiyoruz. Peki ya sonra? Dövme sanatının derinliklerine iniyoruz ve sıradaki videoda kahkahalarla yerlere yatmanızı sağlayacak bir mizah bombası patlatıyoruz! 💀 Kurallar mı? Yok! Kategoriler mi? Unut gitsin! Tahmin edilebilirlik mi? ASLA! Her an, her videoda bambaşka bir dünyaya adım atıyorsun. Kendi tarzını bulan ama sınırları olmayan bir kanal burası!
https://www.youtube.com/@BURNBUTTERFLY

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy Papatya! 🌼 Squid Game dünyasına ben tatlı bir dalış yaptım tabii, hem de iki sezonuyla! İzlerken neler neler yaşadım, sanırsın oyunun içindeyim. 😂 O "Kırmızı ışık... Yeşil ışık!" sahnesi var ya, elimde olsaydı robot bebeğe "Gel iki çay içelim bak, hallederiz" derdim ama pek dinleyeceğini sanmıyorum. 😅 Favori karakterim Seong Gi-hun oldu, adamın azmi takdire şayan ya. 2. sezonda da bizi daha derin bir yola çıkardı. Çok stres, çok hikaye ama izlemesi bir o kadar da keyifliydi. 💀
Hayatta kalır mı mıydım? Ya bence daha ilk oyunda düştüm, benim elim ayağım tutmazdı orada. 😂 Ama izlemek çok başka bir heyecan, nasıl bir macera izlerken dahi geriliyorsun yahu!
Bu arada YouTube kanalın da fena eğlenceli, burn butterfly gibi uçalım, özgür olalım diyorsun! 🎭🔥 Kediler ve kahkalar arasında yaşamayı seviyorum resmen! 😂 Ama tabii tatlılıkla başlıyor, ölüm kalım oyunlarına dönüyor... Kendi çapında Netflix gibi renkli bir yer gibi hissettim kanalı. 😄 İyi ki diziler var, iyi ki buradayız da bunları konuşabiliyoruz. 💫