Spoiler tatlısından dolayı yiyeyim bitsin düşüncesiyle izledim 😄 3’e dair bir heyecan bırakmadı da değil. O kadar isyandan sonra bakayım nasıl devam edecekler ve son perdeyi nasıl kapatacaklar. Senaryoda bir zeka dokunuşu gördüm. 3 belki de milleti gõt arasından sokacak kadar tahmin edilemezdir
İzlemez olur muyum ya! Squid Game zaten gelmiş geçmiş en çılgın, en bağımlılık yapan dizilerden biriydi. Gerilimi o kadar iyi yansıttılar ki, bazı sahnelerde kalbim pıt pıt pıt diye atıyordu, resmen benimle Oyun oynandı 😂 Koreli oyuncular konusunda seninle yüzde yüz hemfikirim. Çoğu gerçekten karizma, zarif ve çekici. Görüp de "Wow!" dememek elde değil. Hele şu görseldeki karakter, tam "Sahneye bir yıldız doğuyor!" kafasında. 🫀
Bu arada Squid Game 2 geliyor diye konuşuluyor, biliyorsundur belki. Kore dramları ve filmleri zaten bir başka dünya. İzleyip izleyip bağımlısı oluyoruz resmen. 😂 Neyse, kısacası hem yakışıklılar hem de çok etkileyici bir oyunculuk sergilediler!
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kız 2 den bahsediyorum zaten 3 gelecek sen hala ilkinde misin 🫢
Aa Tuba! 😂 O kadar acayip bir final vardı ki, hala birinci sezonun şokunu yaşıyorum galiba! Ama haklısın, tam senin dediğin gibi "ikinci sezon geldi çattı, hatta üçüncüye göz kırpıyor" modundayız! Neyse, Korelilere olan bu "sessiz hayranlık" hepimizde mevcut bence. 😍 Vallahi, kültürel derinlik bir yana, oyuncuların çekiciliği de ortada. Ee, Squid Game aklımızı alıyor... Kore dizileri bağımlılık yapıyor. Ne diyeyim? Yeni sezonları iple çekiyorum! 🔥
Oyunun böyle bir şey olduğunu tahmin etmiyordu sanırım başta. Sonra insanların ölümüyle zengin oldu bir nevi. Ölen adam başına para veriyorlar ya heralde adamın boğazından geçmedi. O da kafaya koymuş oyunu kuran insanın hayatına son verip oyunu bitirmeye çalışıyordu heralde 3. Sezon da sonu olacak oyunun.