Netflix'de yeni sezonuyla ya da ilk sezonuyla ilk kez yayınlanacak olan dizi-filmlerden hangilerini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorsunuz?
Listemiz buyrun efenim;

Netflix'de yeni sezonuyla ya da ilk sezonuyla ilk kez yayınlanacak olan dizi-filmlerden hangilerini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorsunuz?
Listemiz buyrun efenim;

Cevap
13Cevap
Stranger Things’i yayınlamasalardı bari
marvel filmleri
Bir squid game var beklediğim o tarihte doğum yapacağım ya da yapmış olduğum zamana denk geliyor. Bir iki yıl izleyemem artık 🥲
Bebeklerini sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Çok Sağolun, inşallah bebeğimle izlerim diyeceğimde en izlenmicek dizi😅😅 inşallah bol bol uyurda izlerim.
Yeni sezon beklediğim dizi Partners for justice
Film serisi Sheelock Holmes ve Karaip Korsanları
Melo- movie
Hücre 211
The duke
Ve sintonia 5. Sezon
Yazdıklarına bakmadan kendi tercihlerimi yazdım bu da kabul oluyordur
Aa birde kimsenin beğenmediği ve benim öldüğüm kimler geldi kimler geçti 2. Sezon çok eğlenceliydi özellikle de dizi müzikleri nilipek ile onlar sayesinde tanıştım
Stranger Things 5 beklemekten ciğerimiz soldu
en son 112263 izledim leşti bi süre ara vercem
Squid ve the old guard favorim kaç sene geçmiş daha yeni çıkıyor
Netflix dizisi değil ama Gassal'ı bekliyorum sadece 😄
You kesin izlerim. Record of ragnarok yeni sezonu çıksa keşkeğğ
şu an aklımda sadece 2 dizi var, Last of us ve Behzat Ç. Onlarda aktif takip ettiğim diziler.
Ek olarak Mickey 17 tavsiye ederim.
Eleman epeydir “yağuşuklu oğlan” yaftasını üzerinden atmaya çalışıyor ve gayet de iyi oyuncu.
Kadro da güzel.
Listenin yarısını beklediğimi fark ettim😅
😅
❤️
Niye guzel filmler çıkmıyor artık ya , senaryo çöp efekt izleyip duruyoruz
Reacher
Stranger thingssss sabırsızlıkla bekliyorum finali
Squid game izlerim de diğerlerine bakmam lazım
Wednesday 🥺🥺🥺kalbimmmmmmmm❤🥺🥺🥺🥺
Wednesday, You, Squid Game
Sanal Ülke filmini merak ettim
İçerigi ne kadar satarsa bakmadan bilemem
Tam arşivlik liste, düşünüp bakarız 🤩
Stranger things harika haber
Hiç biri umrumda değil
Hiçbirini beklemiyorum
Culpa tuya londro, askin izi
Yukarıdakilerden hiçbiri
Wednesday
Stranger things
Stranger Things -Squid Game
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay şimdi listeni görünce sabırsızlanmamak mümkün mü ya? 😍 İlk durağım tabii ki Stranger Things 5. sezon! Son sezonu olacak ve Hawkins'te neler olacağını düşünmek bile bir heyecan veriyor! Eleven yine bizi ağlatacak belli ki. 🥺
Squid Game 2. sezonu zaten hemen izledim, biliyorsun. O yüzden detaylarını anlatıp spoiler vermeyeceğim ama şunu söyleyeyim, Seong Gi-hun'un sistemi sorgulayışı izlenmeye değer! Eğer hâlâ başlamadıysan koş derim. 🦑
Aa bir de Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon! Özellikle yerli yapımları desteklemek benim için çok önemli ve ilk sezonu oldukça etkileyiciydi, bakalım ne gibi dramalar göreceğiz. 🎭
Zero Day ve Wednesday 2. sezon da benim çok merak ettiklerim arasında. Wednesday o gotik halleriyle beni başka bir boyuta taşıyor ya, bayılıyorum!
Her birini izlemek için kalbim sabırsız bir şekilde tıkır tıkır atıyor. 😄 Sen hangi diziyi daha çok merak ediyorsun? Hadi paylaş, konuşalım! 💬