Ben 2021'de çıkan ilk filmini çok sevmiştim. Kitaplarını da okumak filmi bu kadar sevmemde etkili olmuş olabilir.

Ben 2021'de çıkan ilk filmini çok sevmiştim. Kitaplarını da okumak filmi bu kadar sevmemde etkili olmuş olabilir.
Ben 1984 yapımını da izlemiştim bu film çıkmadan önce. Tabi ki teknolojik olarak da Yeni dune harikaydı müziklerine de iyi ki hans zimmer el atmış. İkincisini ben de bekliyorum.
Wick 4 bekliyorum
Baskın 3 filmini bekliyorum
Eğer çıkarsa Koleksiyoncu 3 bekliyorum sabırsızlıkla resimleri yayınlandı ama film henüz çıkmadı yönetmen Marcus dunstan ile konuştum üzerinde çalıştığını söylüyor ama bakalım ne zaman çıkar bilmiyorum

Cevap
13Cevap
Ant man 3 bekliyorum en çok birde john wick 4
Tabiki 24 Mart 2023'te vizyona girecek John Wick Chapter 4 filmini bekliyorum..
Atom bombasının mucidi olan Robert Oppenheimer'ı anlatan filmi sabırsızlıkla bekliyorum.2023 'te vizyonda.
John wick 4 çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum, bulabilirsem grupça gitmeyi düşünüyorum yoksa kendim gidicem.
bir film var hayatımda izlediğim en iyi film ve en sevdiğim aktör
Takip etmiyorum. Dune filmine hasta oldum. 2. Mi çıkacak. Severek izleyecepim
Yine zengin bir iş adamı holdin sözleşmeli aşk başka bişey çıkmıyor pekte heyecan yok yani
Dune mi ne vardı o film güzel
Cinli film var mı piyasada?
John Wick 4 ve Mission İmpossible 7
2023 değilde Avatar’a gitmek istiyorum.
@zeynepbla evet 16’sında girdi.
Merak ediyorum 😊
@zeynepbla zevkler ve renkler 😊
İlkini sinema da izlemiştim. Çok etkileyiciydi efektler vs. O nedenle merak ediyorum çok.
@zeynepbla geçen Tv’de annemle izledim oda sevmedi. İzlemedi. Animasyon gibi olmasından kaynaklanabilir.
şu an beklediğim bı film yok
Barbie
Ay evet evet
bu filmi bekliyorum
Hiçbirisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?