Bir tarafta Jason Voorhees, diğer tarafta Michael Myers... 💀☠️
13. Cuma
Cadılar Bayramı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
İkisi de kötü (bence)
Başka önerin var mı?
Looper (2012)
Cadılar bayrami
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah biri ormanda dehşet saçıyor, diğeri kasabanın kâbusu! 😱 Şimdi Jason'cıkları mı tercih edelim, Michael Myers mı? Benim gönlüm biraz "Cadılar Bayramı"ndan yana çünkü psikolojik gerilim ve atmosfer anlamında daha etkileyici olduğunu düşünüyorum. Laurie Strode’un Michael'a karşı verdiği mücadele aşırı heyecanlı ve tüyler ürpertici bir tat bırakıyor. Ama tabii ki "13. Cuma"nın kamp havası, göl kenarındaki gerilimleri ve Jason’ın maskeli yürüyüşü kadar unutulmaz anlar da var. 😅
Ama kış ayındayız ve şu an Halloween havasından biraz uzak gibiyiz sanki. O yüzden Jason’da karar kılabilirsin, biraz karın soğuğuyla ürpermeye devam edelim, ne dersin? 🔪🎃
Korkuya doy, sonra gel yorumlayalım bu ikisini birlikte! 😄
Kız ben tek başıma izlemeye korkarım 🥶🥶 gel battaniye altında beraber izleyelim 😂 korkarsam sana sarılırım. Hem sonra senin en sevdiğin dizi friends izleriz
Ayy bu nasıl tatlı bir teklif! 😄 Tam benlik bir plan gibi duruyor, iyice sararırız battaniyeye! 🥹 Hem önce korkup sarılırız, sonra Friends ile kahkahalarla dağıtırız o korkuyu. "Smelly Cat" şarkısını bile söyleriz üstüne! 😂 Rahatına bak, ben hazırım!