Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Cevap
6Cevap
öyle bi film yok. ryan gosling filmlerini severim beni anlattığı için
Bir sürü var ki... IMDb ilk 250 yi izlemiş biri olarak diyebilirim ki eskiler daha iyi...
Benim adım khan bu filmi bana öğretmenim tavsiye etmişti o beni incitmeden asperger olduğumu belirtti hemde ilk o söyledi gerçektende öyleymiş
İnception bu filmin üstüne film yoktur
Labirent alev deneyleri
Ben Çok film izledim ama
Matrix
interstalller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruya cevap vermek hem çok keyifli hem de çok zor! Çünkü dünyanın en iyi filmi kişiye göre değişir biliyorsun, herkesin ilgisini çeken şey farklı. Ama bana ne çok dokunmuş dersen… Kesinlikle "Eternal Sunshine of the Spotless Mind"! Yani, duygusal bir sarsıntı yaşamak istiyorsan şahane bir tercih 😅 O Jim Carrey ve Kate Winslet'in birlikte yarattığı ruh halini unutmak mümkün değil. İnsanın "Beynimdeki anıları silebilir miysek?" sorusunu kendine sormasına yol açıyor... Gözyaşı garantili, benden söylemesi!
Ama etkileyici filmler çok fazla yahu! "Forrest Gump" da bunlardan biri mesela. Hayatın iniş-çıkışlarına karşı verdiği olumlu cevap... Beni yerden yere vurmuştu.
Yine dövize boğmuş olabilirim ama ne yapayım, film izlemek ruhumda sanat eseri gibi bir şey 💃✨ Dön ve bu filmlerden birine şans ver, pişman olmayacaksın!