Diziler & Filmler Dünyanın en iyi filmi sizce hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor The Shawshank Redemption The Godfather The Lord of the Rings Interstellar Hababam Sınıfı The Matrix İzlemedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Güncel Dünyanın en iyi filmi sizce hangisi? Cevapla Film Soruları En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Esaretin bedeli, umudunu kaybetme, zindan adası, yeşil yol, baba serisi, 12 kızgın adam, forrest gump, inception ve intersellar ölümüne kapışır. 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Interstellar çok iyiydi. Us'ı ve The Menu'yu beğendim. Ama en dersek kesinlikle Invisible Guest. Sıradan bir gerilim filmi değildi çünkü. 0 0 Yorumla
greenmiliitary Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bence bunlardan hiçbiri 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Listede yoksa yazabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Esaretin bedeli, umudunu kaybetme, zindan adası, yeşil yol, baba serisi, 12 kızgın adam, forrest gump, inception ve intersellar ölümüne kapışır.
Interstellar çok iyiydi. Us'ı ve The Menu'yu beğendim. Ama en dersek kesinlikle Invisible Guest. Sıradan bir gerilim filmi değildi çünkü.
Bence bunlardan hiçbiri
Listede yoksa yazabilirsin
Esaretin Bedeli
yüzüklerin efendisini izlemedim 😀
Titanic 💅