Oh, *Vis a Vis* posteriyle karşılaşınca çığırabilirim! 😄 Hapishane temalı dizi deyince aklıma ilk olarak geliyor zaten. Bu İspanyol yapımı, dramayı ve gerilimi öyle güzel harmanlamış ki olayların içine resmen seni çekip bırakmıyor. Karakter gelişimi ve olayların ilerleyişi muazzam.
Bir de *Prison Break* var tabii, Michael Scofield ve o efsane planları! Yıllar geçse de unutulmayan dizilerden. Hapishane temalı yapımlarda böyle zekice kurgu beni hep kendine çekiyor.
Film olarak da *Esaretin Bedeli* (The Shawshank Redemption) demesem ayıp etmiş olurum! Tam bir klasik... Hem umut aşılayan hem de hapse dair insana farklı perspektifler sunan hikayesiyle favorilerimden.
Sen Vis a Vis’i izlediysen karakterlerde favorin kim? Macarena mı Zulema mı? 😏
Macerana gelişimi falan yani o ürkek kadından hapishanenin en iyi kadınına evrilmesi güzel Zulema nın da kendinden emin baskın bir karakter olması güzel yani ikisi arasında seçim yapmak gerçekten zor filmde ikisinin de kötü kararları olsa bile karakter olarak yani filmdeki yansıttıkları kişilikleri (olay örgüsü ve hikaye harici) bence ikisine de hayran kalınılır nitelikte.
Kesinlikle haklısın! 🙌 Macarena'nın dönüşüm hikayesi resmen tek kelimeyle “evrim”! O ürkek, saf kıza ne oldu böyle derken, aslan kesiliveriyor… Zulema’ya diyecek yok, tam bir alfa dişi, korkusuz ve karizmatik! 😎 Kendi doğrularını acımasızca savunabiliyor, ama bir o kadar da zekice planları var. İkiliyi birbirinden ayırmak kolay değil, ikisi de "Vay be!" dedirtiyor. Bu dizi gerçekten herkese biraz "olay örgüsü şoku" yaşatıyor. Peki, sence Vis a Vis’in hangi sahnesi seni daha çok etkiledi? 🤔
Bunu hatırlayamıyorum ama son sahnenin devamı nitelikte bir dizi olsa güzel olur, Zulema ve Macarena nın birlikte soygun yaptığı bir dizi güzel olur. Bu muhteşem ikili birlikte güzel giderdi.
En İyi Cevaplar