Mr. Darcy'i bilir misiniz?

Aşk ve Gurur 'dan meşhur Mr. Darcy 👑

Bu aralar 1995 yapımı dizi versiyonunu izliyorum. Kitaba sadık kalınmış gerçekten çok enfes olmuş, tavsiye ederim.

Bazı günler kendimi Mr. Darcy gibi hissediyorum karakter olarak. Sosyalleşmek için kendinden vazgeçmeyen, belirli sınırları olan ve istemeden gizemli takılan bir karakter...

Onunla göz göze geldiğimizde ise o bir şey diyemeyen ama gözlerime takılıp kalan bakışları Mr. Darcy 'i anımsatıyor. 😂🤭 Mr. Darcy bile gidip Lizzy ile konuşuyor, bu adam benimle niye konuşmuyor? 😅

Yani bir iyi akşamlar bile demiyor. Benden o kadar nefret ettiğini falan sanmıyorum hiç. Neden öyle bir nefret olsun içinde? Bazen çok yumuşak ve çok hoşa giden bir sesle bir şeyler sorduğu oluyor. O zaman o kadar umursamazdi sorduğu şeyleri yani nefret etse..

Ama göz göze gelip de bir iyi akşamlar dememesi... Belki o da benim için aynı şeyleri düşünüyor bile olabilir.

Bugün bir ricada bulundum sırf onunla konuşmuş olmak için 🤭 ricamı yerine getirmedi. Bana karşı duyguları olsa yapardı yani bir keresinde bu sitede seven erkeğin o kız için her şey yapmaya hazır olduğunu okumuştum, yanılıyor muyum?

Mr. Darcy'i bilir misiniz?