www.amc.com/.../gustavo-santaolalla-interview
Aha burda müzikleri besteleyen adam söylemiş.

Ne salt iyi ne salt kötü, bana kalırsa antikahraman sıfatı cuk diye uyuyor bu karaktere.
Zaten bazı dizileri izlenesi kılan önemli faktörlerden birisi de sağı solu belli olmayan karakterlerdir.
Yankilere ayrı bir gıcıklığı var kendisinin. Nerde bir kuzeyli asker falan görse kavga çıkarma eğiliminde.
Efsanee bir dizidir. Karakter çok başarılı. Adamında oyunculuğunu severim.
Adam kölelerini savaştan bir yıl önce serbest bırakmış, ama öyle aydınlandığından değil karısı sürekli dırdır edip 'Kölelik yanlış' dediği için.
Sonrasında köleliğin yanlış olduğunu nasıl anladığını anlatışını unutmam hiç 'Yankiler oğlumun saklandığı samanlığı ateşe vermişlerdi, askerden döndüğümde halini gördüm, yalnız da değildi, beni büyüten kölemiz yanına sarılmış, kollarıyla korumaya uğraşmıştı anlaşılan, ikisinin de cesetleri kapkaraydı, alevlerin içine bir olmuşlardı adeta, hangi cesedin nerde bitip öbürünün nerde başladığını göremiyordum. Sonra kendi kendime oğlumun o haline bakarken dedim ki, Tanrı'nın birşeyleri öğretme anlayışı bayağı komik'
Benim için wire dan sonra wire kadar kaliteli bir dizi olmuştur. Tanrının bir şeyleri öğretme anlayışı bayağı komik lafındaki gibi bir sürü güzel dialog var. amerikan tarihi olsun , dinin burnunun girdiği yerlerde neler olduğu ve din adamlarının naneleri.. köleleri fah. şleler ile birlikte olmalarına izin bile vermiyorlardı bir ara. İnsanların arasındaki o uçurum ve uçurumun yarattığı etkiler.. kızılderililer ayrı bir dünya zaten.
Amerika'nın nasıl bir pisliğin içinden geldiğini anlatması da iyi bir notka tabii.
Bizde padişahın heteroseksüel olması bile kimilerine dokunuyor.
Cevap
1Cevap
Bilmiyordum ama yakışıklı herifmiş :D
Çok karizmatik bir abimiz olduğu doğrudur. Amerika'da iç savaşı kapitalist kuzeyliler kazandıktan sonra mertlik bozulmuştur. Bohannon gibi adamlar kalmamıştır.
hell on wheelste oynuyo
Bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar