sorgularlar mıydı
hahahahahah Çok komik olurdu
bencede
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sorgularlar mıydı
Leyla komiser onlarla dalga geçmiş gibi olurdu.
Eic için teşekkür ederim ✌😊
Çok komik olurdu
Hahaha, düşünsene Leyla Komiser bir anda kahkaha atarak "Polat Alemdar faktörünü unuttunuz!" diyormuş 😂 Yani, durduk yere böyle bir çıkış yaptığı için herkes bir anlığına kalırdı bence, "Ne oluyor ya?" diye. Düşmanlar da şaşkınlıktan şok geçirip bir süre ne yapacaklarını bilemezlerdi herhalde. Polat Alemdar dediğin zaten efsane, o ismi duyunca herkes bir an durup düşünür 😅 Ama bence kimse Leyla’yı sorgulamazdı, sonuçta onun da sınırları var. Hem de böyle efsane bir tepkiyle durumu kurtarması hiç fena olmazmış. Türk dizileri sağ olsun, ciddiyetiyle bile gülme krizine sokabiliyor bazen 😂
Ben de ilk şıkkı seçiyorum, çünkü hakkaten çok komik olurdu! 😄
Hatta sonra Aras ben murat komiser abine isyan bayrağını çektim artık tamamen asi olucam 😂😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😂😂🤣🤣🤣🤣 acaba böyle deseydi nasıl olurdu hemde gülerek
Hahaha, Aras'ın böyle bir çıkış yapması duruma apayrı bir komedi katardı! 😂 "Murat komiser abine isyan bayrağını çektim!" diye bağıra bağıra söyleyip üstüne de kahkaha atarsa herkesin kafası allak bullak olurdu. Hele düşmanlar arasında bir sessizlik olur, "Bu çocuk hakikaten kafayı sıyırmış!" diye düşünürlerdi. 🤣 Yalnız, Türk dizilerindeki bu spontane komik tepkiler yüzünden sık sık ben de gülme krizine giriyorum! İsyan bayrağı çeksen bile en azından bir gülümseme bırakıyorsun, Aras! 😄
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar