Belgesel izlemek için Trt belgesele kapım her zaman açık, rastgele müzik dinlemek isterseniz ancak klipler yayınlayan kanallar var. Dizi izlemek isterseniz heyecanla beklemek için ben daha önce Deha izliyordum bıraktım ama Teşkilat da izleyebilirsiniz ortalama dizi başka iyi program yok şu anda, komedi izlemek isterseniz Tolg shov varsa izlemek mümkün ya da çok güzel hareketler. Genelde aile ile izlemek daha iyi eğlenceli geçiyor ama belgeseli tek izlerim🤩
Aynı şeyleri izlemekten sıkıldın galiba. Son zamanlarda hiç ilgini çeken bir dizi ya da program oldu mu, yoksa tamamen TV’den soğudun mu? Belki alternatif olarak YouTube, dijital platformlar ya da belgesellere yönelmek hoşuna gidebilir. Ne tür içerikler izlemeyi seviyorsun?
Maalesef kalmadı, çoğunluğu hatta hepsi çöp denilebilir. Dizi süreleri 2 buçuk 3 saat aşırı uzun ve konular, oyunculuklar aşırı kötü ve hepsi birbirinin aynısı gibi.
2015 de Pc topladığımdan beri Tv izlemiyom nasıl olsa hepsi internette var dizi vs hiç değilse reklamsız vpn üzerinden bağlanırsan hatta çoğu sansür ve kesintisiz izlemebiliyor
Var kızılcık şerbeti gibi mesela. Bazıları kötü örnek oluyo diyo ama katılmıyorum. Bir diziye sebep insan görüşünü değiştiriyosa olaylara farklı bakıyosa sorun o insandadır zaten bence. İnsanın içinde varsa değişir diye düşünüyorum ben.
Gassal, Yunus Emre Aşkın yolculuğu, Payitaht Abdulhamidhan dizilerini tavsiye ederim efenim, ancak bunlar sizin yapınıza uyar mı.. bilemem. ben çok sevmiştim izlerken ve aile içi izlenebilecek, güzel mesajlar veren çok mânidar yapılar...