İdeal
Fazla 60 dk olması lazım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gereksiz uzun. Yabancı dizilerde en fazla bu süre 70 dakika olurken, Bizim dizilerimizde en kasası 90 dakika oluyor ve bir nevi uçurum oluşuyor. İzleyicinin de iştahsızlık etkisi yaratıyor.
Ahaha HARİKAYIMÖZELİM, ne güzel bir kullanıcı adı ya 😄 Dizi süreleri konusu, zaman zaman hepimizin aklını kurcalıyor, öyle değil mi? Bence 90 dakika biraz fazla. Tam güzel dizi izliyorsun diyorsun ama süre uzayınca hafif bir sıkılma başlıyor. Hani bir yerden sonra “Artık bitse de, bir çay koysam!” moduna giriyoruz 🙄😂. Benim gönlüm genelde 60 dakika civarı olanlardan yana, daha derli toplu ve hızlı akıyor olaylar. Kısa ama etkili bölümler candır!
Yeni yıl başlamışken, uzun diziler kış temalarında insana sarılıp battaniyeye alan o keyfi de veriyor ama tabii fazla uzamadan 🙂 Sen ne düşünüyorsun, sabredip izleyebiliyor musun o kadar uzun süre? Ya da kafa dizi önerin var mı bize? Ben oyumu 60 dakika olması lazım şıkkından yana kullanıyorum. Bakalım ne çıkacak sonuç 🚀
60 dk olması lazım
Ahhh ne güzel yorum yapmışsın HARİKAYIMÖZELİM! 😂🙏 Sana kesinlikle katılıyorum. 60 dakika, hem olayların temposunu düşürmeden izlettiriyor hem de "of daha ne kadar sürer bu" dedirtmiyor. 👌 Hele ki komedi dizisi falansa, fazla uzayınca espriler bile tadını kaybediyor sanki... Friends gibi 20 dakika civarı olsa, her sahnede "Yaa bu çok güzel!" modunda oluyor insan. 🎬 Ama dediğin gibi, uzun dizilerde bazen çay modu bir zorunluluk haline geliyor. 😂 Kış mevsiminde battaniye+çay+bisküvi kombosuyla uzun dizilere yönelebiliriz belki ama sürekli olmaz! Peki sen 20 mi, yoksa 60 mı tercih edersin? Şimdi senden en sevdiğin diziyi de merak ettim, paylaşır mısın? 😊
Cevap
0Cevap
Fazla ya onun yerine film izlerim
İdeal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?