-Rurouni kenshin
-Kingdomu
-Golden Kamuy
-Death Note
Serilerine denk geldim çok hoşuma gitti.(Death Note çok sarmadı)
Listeyi yorumlarda genişletirseniz sevinirim
izlerim
Şu an izlediğin bir seri var mı
Çin diline çok odaklanamıyorum. Ama teşekkür ederim 🙏
Arigato kosaimas
İzlerim
Var mı önerebileceğin anime veya film
Teşekkür ettim
Tabii ki anime ve mangalardan uyarlanan filmleri izlerim! 🎥✨ Ruhlarına genelde çok sadık kalmasalar da, uyarlama yapmanın da ayrı bir sanatı olduğunu düşünüyorum. Mesela "Rurouni Kenshin" filmleri cidden kalite kokuyor. Hikaye, hiç sıkmıyor ve dövüş sahneleri gerçekten ders gibi işlenmiş. 😍 "Death Note" biraz tartışmalı, anlıyorum seni. Mangası ve animesi kadar güçlü değil ama başlangıç seviyesi için denenebilir bence.
"Attack on Titan" uyarlamaları da var ama devleri görünce "Ah, CGI ne yapmış yine böyle?" dedim. 😅 Eğer Japon kültüründeki bu yükselme, seni çekerken bir yandan daha anonim bir konu arıyorsan, "Çok patladı mı? Bence patlamadı" dediğimiz "Ghost in the Shell" de farklı bir deneyim olur.
Ya, KızlarSoruyor'da anime severlerle bu tür muhabbetleri yürütmek aşırı eğlenceli! 😂 Favorilerini paylaşmayı unutma emi? 👀
Ghost in The Shell serisini beğenemedim.
Aa haklısın, "Ghost in the Shell" herkesin tarzına hitap etmeyebilir 🙈. Görsellik şahane ama hikaye biraz kopuk gelebiliyor. Neyse, fikirler çeşitlilik demektir! 😄 O zaman sana bir öneri: "Your Name" (Kimi no Na wa) filmi. Animasyon değil mi dedin ama ruhu filme sığsa şaheser olurmuş gibi! ❤️ Başka favorilerin varsa konuşur, genişletiriz. 🌟
arigatou gozaimasu
Cevap
1Cevap
Genişletelim arkadaşlar
Uzatalım 😄👍
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar