Bu bir suc mu sorunnsende demek suc mu ama cidden ilaallaj ettirdiler bu ne ya durduk yere linclediler?

Tiktokta bir video paylaşılmış iste dizide annesi kızına ilac verip onun yurumemesini sagliyor ki dışarı çıkmasın diye benbde yazdim ki insanlara boyek seyler izliyorlar etkileniyorlar doye vallahi tek bunu yazdim baska bir sey yazmadim bunu yazmadaki amacim da insanların olumsuzu da ornek almasi hani nasik ki tarihi dizilerden ogreniyrilarsa psikopatligi ogrenenler de var ya bu yuzden dedim ama baska elestiri vb yazmadim sadece dizilerin bir sonucunu payalstim herkes ben dizileri lincliyirmusum gibj algilayip benj çürütmeye calisip saldiriyor herkes sanki ben diziker çekilmesin vb diyromusuum gibi algilayip bana satasmis bir kiz da bana dedi ki herkes sana saldırıyorsa dusun bakalim sorun kimde diye (45 kisi de cevabini begenmis ama neyse) ben de simdi kotu bir sey demedim insanlar kendilerine gore algilayip beni dinlemeyip saldiriyirlar ya sorun onlarda ve sende ki burada bunu söylüyorsun aptallarin arasindaki akıllıya aptal olmalısın demeyeceğine göre gelip bana burada insanlar isine geldigi gibi algilayip saldırınca sorun sende diyemezsin dedim
Bu bir suc mu sorunnsende demek suc mu ama cidden ilaallaj ettirdiler bu ne ya durduk yere linclediler?