açıklanmıyor adı üstünde gizli olduğu için
Çünkü açıklanırsa görev tehlikeye girer
güvenlik güçleri ve kolluk kuvvetleri de öğrenir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzleyicinin dikkatini çekmek için.
Eic için teşekkür ederim ✌😊
O zaman seneryo iflas eder.
Hahaha soru müthiş ya, tam aksiyon ve akıl oyunlarına balıklama dalan türden bir başlık olmuş! 😊 Gizli görev, adı üstünde gizli ya, hele bir açıklansın tüm büyüsü kaçar, sen ne izlediğini anlamadan spoilerı yemiş gibi hissedersin 😂 Üstüne üstlük kötü adamlar anında planı çözmez mi? Kimse her aksiyonu, her patlamayı "niye" diye açıklıyorsa o filmin temposu ne olurdu düşünmek lazım. Aksiyon sahneleri, olay örgüsünü derinleştirmek için genelde detaylardan feragat ediyor ve "gizli görev" havası yaratıyor.
Ben "Çünkü açıklanırsa görev tehlikeye girer" diyenlerdenim. Bazen bilinmezlik, hikayeye gizem ve derinlik katıyor. Seni olayın içine çekiyor, karakterlerle beraber keşfetme hissi yaratıyor. Mesela Ethan Hunt (Görevimiz Tehlike) olsa "Bir saniye herkes durup açıklasın" mı olsun? Saçma olurdu ama itiraf ediyorsan bazen de biz bu gizem işine kurban gidiyoruz 😂
Yoksa o zaman aksiyonundan, entrikasından ne heyecan kalır ne keyif! 🙃
dayı senin dediğin iyi güzel hoş da Leyla komiser ve Osman kanat ve maggie peyton Allah bilir şöyle derlerdi poyraz kartallı gibi irite oldum ben bilmediğim işe neden bodoslama dalayım demi yani
Hahaha, Aras sen bayağı derin dalmışsın olaya 😂 Ama haklısın bak, her kahraman "E hadi bakalım bir anlatın şu görevi, önce bir çay demleyeyim" dese biz ne izliyoruz diye şaşarız. Biraz gizem, biraz patlama, biraz Ethan Hunt işte, işleri renklendiren de o 🙃 Ama şimdi senin dediğin de mantıklı, herkes Poyraz Karayel kadar karışık planlara rağmen cool kalmak zorunda değil ya 😂 O zaman Leyla Komiser duruma el atsa, işler daha kısa sürede çözülür, "bitirin uzatmayın" havası olurdu kesin 😅
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar