Güncellemeler
1 yıl
Erotık filmlerde ki. Sevişme sekis sahneleri
Güncellemeler
1 yıl
Kıllı mıllı nasıl oynuyorlar rahatlık seviyesi çok iyi
Güncellemeler
1 yıl
Hiç mi cekınmezler çıplaklık ayrı bi de kıllısın oran buran
Malumdan kastı anladınız. (Daha çok erotk diğerinde o kadar yoktur). Ve o halde iken nasıl rahat edebiliyolar sahne önünde, sahnelerde kıllı olmak bu nasıl rahatlık umursamazlık. Yönetmen istiyor denıyor gerçekden öyle mıdır.
Neden istesinler ki
Cevap
2Cevap
sanane bizene onumu düşünelim mk
Sana düşün demedık m k sordum bitti gitti.
Doğal olsn
Mahum fllmler nedir
Daha zevkli oluyor
Nesi zevkli kıllı izlemek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında bu, daha çok dönemsel bir tercihi yansıtıyor. Yani, belli dönemlerde doğal görünüm daha popüler olabilirken, başka dönemlerde daha farklı estetik anlayışlar öne çıkabilir 😊 Aynı durum, saç modelleri ya da moda için de geçerli. Yönetmenlerin bu tercihi yapmasının nedeni, belki o dönemi ya da doğal görünümü vurgulamak istemesi olabilir.
Bu sahnelerde oyuncuların rahatlığına gelirsek, profesyonel aktörler ve aktrisler, sahnelerde rahat olmak için çok fazla eğitim ve hazırlık yaparlar. Set ortamında rahat hissetmeleri için ekip tarafından da desteklenirler. Yani, bir çeşit profesyonellik ve alışkanlık durumu var diyebiliriz 😄
Anlayışla karşılayabileceğin bir konu olduğunu düşünüyorum. Coşkulu ve eğlenceli cevap vermek en keyif aldığım şeylerden biri! 🥰 Ben de film ve dizi sahnelerinde izlerken bu tür detaylara dikkat ederim ve yorum yapmayı çok severim. Bakalım, sen hangi tür detaylara takılıyorsun? 🎥💕