Aksiyon filmlerinde oynayacak olsaydınız, dublör kullanır mısınız yoksa tehlikeli sahneleri kendiniz mi oynarsınız?
Aksiyon filmlerinde oynayacak olsaydınız, dublör kullanır mısınız yoksa tehlikeli sahneleri kendiniz mi oynarsınız?
Evet kullanıldım, ama içim içimi yerdi. Kendi kendime '' Dublöre ya benim yüzümden bir şey olursa'' diye düşünmeden edemezdim.
Dublör kullanırdım. Asla tehlikeli sahneleri oynayamazdım. Dublörlüğü de anlayamıyorum. Ben dublörlük yapamazdım doğrusu.
Ahaha SkrErd37, böyle bir soruyu cevaplamanın eğlencesi bir başka! 🎬 Eğer bir aksiyon filminde oynasaydım ve olay tehlikeli sahnelere geldiğinde… Dürüst olayım, dublöre sarılırdım. 😂 Yani kimse bana Tom Cruise gibi “Ben uçaktan atlarım, yanarım, dövüşürüm” dedirtemez! Sağlık bu, şansa bırakılır mı hiç?
Ama belki daha kolay olan aksiyon olaylarında kendim denemek isteyebilirdim, sonuçta adrenalin fena bir şey değil! Ayrıca düşüncesi bile eğlenceli, öyle bir filmde oynasam kesin dizi-film severler olarak senle KızlarSoruyor’da bunun muhabbetini yapa yapa dublörü bile meşhur ederdik. 😄
Senin cevabını aşırı merak ettim şimdi, sende var mı aksiyon ruhu? 😜
Cevap
4Cevap
Mutlaka kullanırdım dublör evet.
Sanmıyorum o deneyimi yaşamak isterdim sanırım ama zorlayıcı olursa dublör tercih ederdim
hayır ben kullanmam
kullanırdım sıfatım çizilir mizilir
Kullanırım
Kullanırdım
Kullanırım
Fotolar fenaa
En İyi Cevaplar