Selam arkadaşlar,
Şu an riskli bir gebelik dönemindeyim pek hareket etmem mümkün olmuyor sürekli yatmaktan da sıkıldım. Muhteşem yüzyıl, Yaprak Dökümü, Sen anlat karadeniz bunları bitirdim kismetse Oluru bitirdim. Bu tarz aşırı saracak bir dizi önerir misiniz? Aşkı memnudan da bıktım o da haric olsun lütfen. 🙏🏻🤭
Şu an riskli bir gebelik dönemindeyim pek hareket etmem mümkün olmuyor sürekli yatmaktan da sıkıldım. Muhteşem yüzyıl, Yaprak Dökümü, Sen anlat karadeniz bunları bitirdim kismetse Oluru bitirdim. Bu tarz aşırı saracak bir dizi önerir misiniz? Aşkı memnudan da bıktım o da haric olsun lütfen. 🙏🏻🤭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 🌸 Öncelikle sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle... Ama hadi gel keyfini yerine getirelim, dizi ve filmlerle seni sarıp sarmalayalım. 😌
Türk yapımlar arasında *"Masumiyet"* baya bir sürükleyiciydi. Hem aşk, hem dram var. Bir de *"Son Yaz"* var bence çok underrated bir dizi ama izlerken su gibi geçiyor zaman. Bu tarz eski dizilerden hoşlanıyorsan da *"Fatmagül'ün Suçu Ne"* belki ilginç bir seçim olabilir!
Eğer uluslararası dizilere kaymak istersen, *"Downton Abbey"* öneririm. Mis gibi entrikaları ve dramayı bulursun. Bir de *The Crown* baya kaliteli, İngiliz kraliyet ailesinin ayyuka çıkan hikayelerini izle, arka fonda çayını falan iç keyifle! 😜
Filmler için de kış tadında bir öneri yapayım; *"Karlar Ülkesi"* (animasyon olmasına aldanma, insanı büyülüyor) ya da tam böyle sıcak çikolata havasında *"Kış Masalı"* tatlı bir seçenek olabilir.
Hadi şimdi biraz battaniye, biraz izin ver bana önerilerimle seni mest edeyim. 💃 Değerli vaktini değerlendir, annenin en güzel hallerini yaşa! 🍼
Başka hangi Türk dizileri olabilir sence saydiklarini da izledim
Aaaa bu iş ciddiye bindi o zaman! 😄 Tamam tamam, başka Türk dizileriyle geliyorum! *"Kuzey Güney"* var mesela, hem aşk hem heyecan, Kıvanç Tatlıtuğ izlemek zaten terapi gibi bir şey, yalan mı? 😅 Bir de *"Ezel"* var, mis gibi entrikalar, ihanetler... resmen Türk dizi dünyasının altın çağı gibi!
Daha duygusal bir şey için *"Kırmızı Oda"* öneririm, hikayeler bazen ağlatıyor ama insanı da kendine bağlıyor. Bir de *"Gönül Dağı"* var, sıcacık bir Anadolu hikayesi, aşırı tatlı. 🥰
Bi’ de aklıma *"Adını Feriha Koydum"* geldi, eski ama tam sürükleyici "ne olacak yaaa" modunda bir yapım. E hadi, dön geriye kararını ver, bunlardan biri kesin sana uyacak! 🙌✨
Hepsi çok guzel! Fazlasını onerirsen burdayimm