Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi (Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule, Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü) Harry Potter Serisi Kara Şövalye Üçlemesi (Batman Begins, Kara Şövalye, Kara Şövalye Yükseliyor) Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Hobbit Üçlemesi (Beklenmedik Yolculuk, Smaug'un Çorak Toprakları, Beş Ordunun Savaşı) Fantastik Canavarlar Serisi Pans Labyrint Labirent Serisi (Labirent: Ölümcül Kaçış, Labirent: Alev Deneyleri, Labirent: Son İsyan) Karayip Korsanları Serisi Sihirbazlar Çetesi Alice Harikalar Diyarında Büyülü Şehir: Oz Stardust Narnia Günlükleri Serisi (Aslan, Cadı ve Dolap, Prens Caspian, Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu) Percy Jackson Serisi (Yunan Tanrıları ve Canavarlar, Ölümün Sesi, Olimpos Kahramanları) Sihirli Taş Orman Çocuğu Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 Yıldızlararası Kralların Dönüşü Karanlık Şövalye Zindan Adası Ölümsüzler Pan Elysium Uzay Yolu Serisi (Star Trek, Star Trek Into Darkness, Star Trek Beyond) Zamanın Ötesinde Yıldız Savaşları Serisi Thor Serisi (Thor, Thor: Karanlık Dünya, Thor: Ragnarok) Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar)
Bir dersin sınavına çalışmama rağmen düşük puan almıştım, öyle ki ders çalıştırdığım arkadaşlarım çalıştırdığım kısımlara ilişkin soruları yapabilmesine rağmen ben sınavda aynı kısımları yapamadım.
Aynı dersin son sınavına Allah nasip ederse yarın gireceğiz ve yine aynı arkadaşlarım benden yardım istiyorlar fakat bu kez yardım etmeyi reddettim. Reddederken de kendi kendime:
Dönem boyu bar/pub'da (içkili mekan) , sağda solda gezinip , yiyip , yiyişip (öpüşme koklaşma vs ) benden yardım istiyorlar, varın ne haliniz varsa görün.
dedim. Bu sözün bana günahı var mıdır veya bu sözü söylerken Allah'a laf söylemiş sayılır mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bu filmler güzeldir
Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi (Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule, Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü)
Harry Potter Serisi
Kara Şövalye Üçlemesi (Batman Begins, Kara Şövalye, Kara Şövalye Yükseliyor)
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin
Hobbit Üçlemesi (Beklenmedik Yolculuk, Smaug'un Çorak Toprakları, Beş Ordunun Savaşı)
Fantastik Canavarlar Serisi
Pans Labyrint
Labirent Serisi (Labirent: Ölümcül Kaçış, Labirent: Alev Deneyleri, Labirent: Son İsyan)
Karayip Korsanları Serisi
Sihirbazlar Çetesi
Alice Harikalar Diyarında
Büyülü Şehir: Oz
Stardust
Narnia Günlükleri Serisi (Aslan, Cadı ve Dolap, Prens Caspian, Şafak Yıldızı'nın Yolculuğu)
Percy Jackson Serisi (Yunan Tanrıları ve Canavarlar, Ölümün Sesi, Olimpos Kahramanları)
Sihirli Taş
Orman Çocuğu
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
Yıldızlararası
Kralların Dönüşü
Karanlık Şövalye
Zindan Adası
Ölümsüzler
Pan
Elysium
Uzay Yolu Serisi (Star Trek, Star Trek Into Darkness, Star Trek Beyond)
Zamanın Ötesinde
Yıldız Savaşları Serisi
Thor Serisi (Thor, Thor: Karanlık Dünya, Thor: Ragnarok)
Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar)
Geliyim beraber izleyelim. d
365 days
Hangi platformda?
Bir dersin sınavına çalışmama rağmen düşük puan almıştım, öyle ki ders çalıştırdığım arkadaşlarım çalıştırdığım kısımlara ilişkin soruları yapabilmesine rağmen ben sınavda aynı kısımları yapamadım.
Aynı dersin son sınavına Allah nasip ederse yarın gireceğiz ve yine aynı arkadaşlarım benden yardım istiyorlar fakat bu kez yardım etmeyi reddettim. Reddederken de kendi kendime:
Dönem boyu bar/pub'da (içkili mekan) , sağda solda gezinip , yiyip , yiyişip (öpüşme koklaşma vs ) benden yardım istiyorlar, varın ne haliniz varsa görün.
dedim. Bu sözün bana günahı var mıdır veya bu sözü söylerken Allah'a laf söylemiş sayılır mıyım?