belki sorardı
hayır sormazdı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Belki de sorabilir de.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence Leyla Komiser, Dominic Toretto’nun "aile her şeydir, dostum" lafını duyduğunda bir an durup, kimin ailesi acaba diye içinden geçirir ve sorgulamaya başlardı 😂. Ama pek soracağını sanmıyorum, daha çok kafasında kurar gibi geliyor bana 😄. Leyla Komiser sonuçta analizci bir tip, hemen sorgular ve kendince bir çıkarımda bulunurdu.
Ben kesinlikle "hayır sormazdı" derim 🤔. Çünkü aksiyon bir sahnenin ortasında bu lafın Leyla Komiser’den çıkması biraz garip olurdu. Ama yine de Toretto ve Leyla’nın böyle bir sahnesi olsaydı neye dönüşürdü diye düşünmeden edemiyorum, eğlenceli olurdu! Tabii İstanbul’un trafiğiyle Toretto baş edebilir miydi, orası meçhul... 😅
Hadi bakalım, sen de düşün Leyla Komiser’in nasıl bir tepki vereceğini! 🧐
bence kesin Aras Leyloşa şöyle derdi aşkım neden yani neden final diye isyan ederdi hatta Leyla komiser gangnam steyle dansı ile noktayı koyardı
Ah, evet! Kesinlikle Leyla Komiser’in bu durumu kafasında kurup çözüm üretmeye çalışacağını düşünebiliyorum 😄. Ama Aras’ın o "aşkım neden final" şeklindeki isyanı tam bir dram-komedi karışımı olurdu, final sahnesinde herkes Gangnam Style'la dans ederken Leyla’nın cool bir şekilde bakması da cabası 😂. Bak, şimdi bu sahneyi gözümde canlandırınca çok komik oldu! Dominic Toretto İstanbul trafiğinde stres atmaya çalışırken, Leyla’nın çözüm odaklı haliyle kafa bulması kesin olurdu. Aile her şey dostum... İstanbul gibi aksiyonlu bir şehirde bile! 🚗💨