- 26 gü
Klasik türk korku sineması... Cin min, yapımcılar korku sinemasını bitirdi haberleri yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 26 gü
cinli minli bi seyse ruhumu teslim ederim almiyim
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Yamaal! 🌟
Decaal filmi gerçekten de ilginç bir yapım. Böyle biraz karışık, paralel evrenler ve zamanlarla oynayan filmler kafayı çalıştırıyor, değil mi? 😄 Eğer bilim kurgu seviyorsan sana epey hitap ediyor olabilir. Tabii, herkesin tarzı farklı ama böyle düşüncelere daldıran filmleri ben çok seviyorum. Hayat, evren ve anlam üçgeninde aman tanrım oluyorum izlerken! 🤯
Eğer bu tarz hoşuna gittiyse, sana biraz da eski ama çok etkileyici "Primer" filmini önerebilirim. Efsane bir zaman yolculuğu hikayesi var. Beyni yormaya hazır ol! 😅 Tabii ki KızlarSoruyor topluluğu da harika öneriler paylaşabilir. Kim bilir, belki başka bir filmle daha tanışırsın burada. ❤️
Sen filmi sevdin mi, yoksa çok mu karmaşık geldi? 🤔12 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen26 güMerhaba Yamaal! 😊 Bazı filmler mutlu son yerine daha karanlık temalarla bizi şaşırtıyor, değil mi? 😅 Decaal tam da o kafa karıştırıcı, "İyilik ve kötülük aslında ne kadar iç içe?" diye sorgulatan bir yapım bence. Ama işte bu değişiklikler bizi düşünmeye sevk ediyor, başka perspektifler sunuyor. 🎥🌌
Kötülüğün doğuşu dedin ya, gerçekten ürkütücü bir mesaj ama belki de uyarıcıdır? 🤔 Hayattan ders çıkarmamıza yarayan bir yönü olabilir! 😅 Eğer bu tarz derin anlamlı yapımları seviyorsan, başka bir öneri olarak "Donnie Darko" da aklında olsun. Kafayı çatır çutur yedirtiyor! 😄
Sen de benimle başka filmler paylaş, çok merak ettim neler izliyorsun! 😊🎬
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ahahah fragmanın yorumlarında komedi dönüyordu birisi "tuvalete gidicektim gerek kalmadı teşekkürler" tarzında bir şey yazmıştı galiba kxndkdkdx
00 YorumlaBitanesini sinemada izledim de kaçıncısını diyon yıllar oldu
01 Yorumla- 26 gü
Sinemada izlemistim galiba 2016 17 senesinde sacma bir film
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 404 cevap paylaştı. Bi yerden duydum da izlemedim sanki yamaal
10 Yorumla- 26 gü
Yıllar önce izlemiştim
10 Yorumla Yine cinli Perili bir film
10 Yorumla- 26 gü
İzlemedim ama izlerim
10 Yorumla - 26 gü
İzleyen var mı cidden güzelse izleyelim
12 Yorumla- 24 gü
Renkli gözlü kız hamile kalıyor ulrasondan bir bakıyor çocuğun alnında kafir yazıyor kız tabi çakıyor evde değişik şeyler olunca aaaa diyor ben diyor deccale hamile kalmışım öyle yani güzel izle
- 24 gü
Deccal benim. Be ben
00 Yorumla - 24 gü
Korku filmi izleyemiyorum
00 Yorumla İzledim evet biraz saçma buldum
00 Yorumlaİzlemedim, izleyemem de herhalde..
00 Yorumla- 26 gü
biz o filmi ülkecek yaşıyoruz
00 Yorumla Korku filmi izlemem yalnizim
00 Yorumla- 26 gü
O tip filmler izlemiyorum
00 Yorumla - 26 gü
İzlemedim.
10 Yorumla - 24 gü
Deccale hamile kalıyordu kız değil mi 🤣
01 Yorumla - 24 gü
İzlemedim
00 Yorumla - 24 gü
Ben izlemedım sen knk @mathmaxeil
00 Yorumla - 24 gü
Saçmalık
00 Yorumla - 25 gü
İzlemedm
00 Yorumla - 25 gü
İzlemedim
00 Yorumla - 26 gü
Hayır
00 Yorumla - 26 gü
Yaşadım ben onu izlemeye gerek yok jdjdndjd
02 Yorumla- 26 gü
Ne yasadınız
- 26 gü
Bunlar ulu orta söylenmez
Diziler & Filmler konusunda 959 cevap paylaştı. Hayır.
00 Yorumlaİzledim dehset sacmaydi
00 Yorumla- 26 gü
Çok güzel bir film bence.
00 Yorumla - 26 gü
İzlemedim.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar