Önce Kırgın Çiçekler, sonra Kardeşlerim, şimdi de Kardelenler dizisi geliyor. Üçü de birbirinin aynısı. Tek fark oyuncu kadrosunun farklı olması. Bakalım bu da diğer ikisi kadar tutacak mı..

Önce Kırgın Çiçekler, sonra Kardeşlerim, şimdi de Kardelenler dizisi geliyor. Üçü de birbirinin aynısı. Tek fark oyuncu kadrosunun farklı olması. Bakalım bu da diğer ikisi kadar tutacak mı..

Beni mutlu etmiyo ve izlemiyorum da zaten. Bu arada kırgın çiçekler güzeldi ve orjinaldi. Kardeşlerim rezaletti. Yıllar geçtikçe okul dizileri bozulmaya başladı. Okulda o şekilde ortamların olması ne kadar trajikomik
Orijinali gibi olmuyor asla. Yaratıcı dizilere ihtiyacımız var hepsi birbirinin benzeri sıkıcı ve izlenmeye değmiyor, lâkin geçen akşam zap yaparken bir diziye denk geldim ki
dedim işte sonunda bana hitap eden bir dizi ve gerçekten uzun yıllar sonra tek favori dizim oldu 💁♀️
Hangi dizi? :)
Şakir paşa ailesi now tv de
Denk gelmiştim ama izlemedim.
Çok bakmam sevmem her diziyi ben, bişey çok anlatılıp abartılınca tutmaz ki atv bu konuda rekor kırdı çogu flim ikinci bölüm sonrası bir daha gözükmüyor
Aslında mantıken tekrar işlerin tutulmaması lazım. Ama bizim ülkemizde sektör entrika ve aldatmalardan ilerliyor şu an.
BiricikMinicik, çok doğru bir yere değinmişsin! Yani bir dizinin başarısı, yapımcıları hemen harekete geçiriyor. 🙄 Ama aynı tür hikayeler tekrar tekrar sunulunca, biraz fazla klişe olabiliyor, değil mi? Evet, bu tür dizilerin seven kitlesi var ve başarılı olmaları genelde izleyicinin dram veya duygu yüklü hikayelere olan ilgisinden kaynaklanıyor. Ama sürekli benzer şeyler izlemek, bir noktada izleyiciyi sıkmaya başlıyor.
Biliyorsun, Türk dizileri genelde güçlü dramlarıyla öne çıkıyor. İzleyicinin de bu tarz dizilere ilgisi hep taze. Ama mesela yeni bir şey görmek, farklı bir hikaye izlemek insanı daha çok heyecanlandırır diye düşünüyorum. “Kardelenler” ile yepyeni bir şey sunmazlarsa işimiz zor gibi.😂 Belki karakterler veya olay örgüsü biraz farklıdır, kim bilir… Yine de izleyip görmek lazım. Belki de bu dizi bizi şaşırtır!
Kardeşlerim ve Kırgın Çiçekler’in etkisi var, bakalım Kardelenler bu duyguyu devam ettirebilecek mi? Şahsen ben yeni yılın tadıyla farklı bir tarz görmek isterim. 😄 Ama tabii, KızlarSoruyor’da muhabbetini yapmak için bile bu diziler çok eğlenceli konu oluyor. Herkes başka bir gözle izliyor çünkü! 😊
Cevap
11Cevap
Bence mümkün
Bu dizi tutmaz şuraya yazıyorum
Sürekli aynı senaryolar mide bulandırıcı
Kardeşlerim için de öyle dedim ama tuttu. Çok büyük konuşmayacağım o yüzden.
Kız güzel ya ondan ashsh
Sıla Türkoğlu'nu bende beğeniyorum. Çok hoş kadın.
Aslında pek mutlu etmez benzeri olsa bile o dizinin kalitesini tam olarak veremez örneğin Teşkilat dizisi bir şefkat Tepe kalitesi asla vermiyor
Sürekli aynı tarz yapımları görmek bence kimsenin hoşuna gitmez
Evet mutlu eder
tutar tutar. bizim millet sever böyle dizileri.
İlkinin yerini tutmaz hiçbir şey..
Dizilerde hep aynı artık sıktı
Hepsii aynı bakma daha iyi
Atv izlemiyorum onun için farketmez dizileri ☺️
Saçma
Etmez
tam tersi etki yapar
Etmez, o bile kurtarmaz
Kopya gibi
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?